Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Προς Συριζάμενα επιστολής το ανάγνωσμα.

Δέσποινα Κουτσούμπα 
************************************

ΟΡΙΣΜΟΙ 1
"Αριστερή πολιτική" είναι η πολιτική που ασκείται προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, της εργατικής τάξης και των φτωχών, και όχι η πολιτική που ασκείται από όποιον ισχυρίζεται ότι ανήκει στην Αριστερά.

ΟΡΙΣΜΟΙ 2
Από το Γενάρη του 2015 έχουν περάσει 14 μήνες. Σε όλο αυτό το διάστημα διακυβέρνηση ασκεί το κόμμα σας, μνημόνια και νόμους ψηφίζει το κόμμα σας, στους νόμους και τις συμβάσεις βάζουν τις τζίφρες οι Υπουργοί σας, τις ιδιωτικοποιήσεις πανηγυρίζουν τα στελέχη σας. Άρα το παραμυθάκι με αυτά που "σας φόρτωσαν οι άλλοι" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

ΟΡΙΣΜΟΙ 3
Προσωπική αξιοπρέπεια είναι αυτό που έχει κάποιος που αρνείται να πει και να στηρίξει πολιτικές που ο ίδιος είχε καταγγείλει ως καταστροφικές, που αρνείται να λέει τα ανάποδα μόνο και μόνο για να κρατήσει την καρεκλίτσα του. Αξιοπρέπεια έχουν και οι αριστεροί, και οι δεξιοί, και ο πρόσφυγας και ο εργάτης που αρνείται να δώσει τον διπλανό του στη δουλειά -ναι, αυτός που δεν έχει εναλλακτική, γιατί αν δεν δώσει θα απολυθεί, και επιλέγει να απολυθεί, χωρίς εναλλακτική.

Προσωπική αξιοπρέπεια εσείς όμως δεν έχετε.

===================================================================================

Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου