Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ:Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ-(ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΤΟΥ)



Τυχεροί όσοι έχουμε δει τον Χατζηπαναγή. Όταν μιλάμε για ντρίμπλες, άλλωστε, μόνον αυτόν μπορώ να φέρω στο νου μου. Ο Χατζηπαναγής αδικήθηκε που ήρθε, τελικά, να παίξει ποδόσφαιρο στη μικρή Ελλάδα.

Οπουδήποτε αλλού θα μεγαλουργούσε, θα ήταν εφάμιλλος παικτών όπως ο Τζορτζ Μπεστ ή και ο Μαραντόνα. Η ΕΠΟ δεν έδωσε τη μάχη που έπρεπε για να ξεπεραστεί η μία συμμετοχή που είχε με την Σοβιετική Ένωση. Ο Ηρακλής, δεν είχε τη δύναμη να παίζει στην Ευρώπη, ώστε να τον μάθουν οι ξένοι.

Αυτά, όμως, που έχει κάνει στα γήπεδα, είναι έξωπραγματικά. Δείτε το βίντεο, με ένα απαύγασμα από τις καταπληκτικές ντρίμπλες του. Από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 1976, ως το τακουνάκι με το οποίο πέρασε τον Στυλιανόπουλο. Ο "Βάσια" δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Όλους τους ...περιποιήθηκε. Το μεγαλείο του Χατζηπαναγή,  φαίνεται στο 2:52 του βίντεο. Ηρακλής-Παναθηναϊκός στη σεζόν 1983-84 2-2. Αφού προηγουμένως έχει ξαπλώσει στο χορτάρι τον
Ταράση, σε αυτή τη φάση τα βάζει με όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στην αρχή ντριπλάρει τρεις κι όταν σχεδόν όλη η άμυνα του ΠΑΟ (4 παίκτες) πάνε πάνω του, αυτός με τακουνάκι, βγάζει μια μαγική ασίστ στον Αδάμου, που χάνει μοναδική ευκαιρία. Ο Ηρακλής δεν πήρε τη νίκη (το ματς τελείωσε ισόπαλο 2-2), αλλά η φάση αυτή, με τον Χατζηπαναγή να τους περνάει όλους και στο τέλος ο συμπαίκτης του να αστοχεί έχει επαναληφθεί ουκ ολίγες φορές.

Δείτε βίντεο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τέτοιες ντρίπλες δεν πρόκειται να ξαναδούμε...


===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου