Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΕΠΕΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ


**********************************************************************************

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για το πώς τραυματίστηκε στη λεκάνη η Άνγκελα Μέρκελ, ενώ έκανε σκι στην Ελβετία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ, η καγκελάριος έκανε σκι με μικρή ταχύτητα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει, αφού έχει συνηθίσει να πηγαίνει με τριακόσια χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα με την Bild, η Άνγκελα Μέρκελ έπεσε θύμα του Βασίλι Ζάιτσεφ, του ελεύθερου σκοπευτή του Κόκκινου Στρατού, ο οποίος κόντεψε να ξεπαστρέψει μόνος του όλη την γερμανική στρατιά στο Στάλινγκραντ.
Ο Βασίλι Ζάιτσεφ είχε κρυφτεί μέσα σε έναν χιονάνθρωπο και, όταν είδε την Άνγκελα Μέρκελ, την πυροβόλησε στην κωλοχωρίστρα.
Οι Ρώσοι διαψεύδουν την είδηση και υποστηρίζουν πως η Άνγκελα Μέρκελ έπεσε και χτύπησε επειδή είναι μπάζο.

Το Spiegel έχει μια διαφορετική εκδοχή, αφού υποστηρίζει πως οι Έλληνες μάτιασαν την Άνγκελα Μέρκελ, με αποτέλεσμα να σαβουρωθεί στην πλαγιά.
Σύμφωνα με το Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ είπε στους συνεργάτες της πως είδε στην πλαγιά την εικόνα της Παναγίας που είχε αγκαλιά τον Αντώνη Σαμαρά, τρόμαξε και έπεσε.

Η είδηση του τραυματισμού της Άνγκελα Μέρκελ από πτώση δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Ελλάδα, αφού είναι βαθιά ριζωμένη στη λαϊκή μας σοφία η πεποίθηση πως η γριά θα πάει ή από πέσιμο ή από χέσιμο.
Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
=============================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου