Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:Αααααααααααα!!!!- (ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ)



Εγραψε:Pitsirikos

Κατηγορίες:Κοινωνικά, Παρατηρήσεις, Πολιτικά

Tags:αναγνώστες, Παύλος Φύσσας

Πριν από μερικούς μήνες άνθρωπος από το Πακιστάν έγινε σουρωτήρι από τις μαχαιριές της Χ.Α. στα Πετράλωνα και λίγο αργότερα 14 χρονών παιδί από το Αφγανιστάν σώθηκε στο παρατσάκ με 30 ράμματα στο πρόσωπο από χέρια χρυσών σκατών…
Και ΞΑΦΝΙΚΑ σοκαρίστηκαν όλες οι γριάδες, και ΞΑΦΝΙΚΑ βγήκαμε στους δρόμους, εμείς οι Έλληνες, τα μεγαλύτερα φασισταριά.
Και ΞΑΦΝΙΚΑ έλαμψε το πόσο κακοί υποκριτές «αντιφασίστες» της κακιάς ώρας είμαστε, γιατί δεν μας ενοχλεί η δράση της Χ.Α. αλλά το ότι ΞΑΦΝΙΚΑ καταλάβαμε ότι οι δολοφόνοι δολοφονούν και Έλληνες.
Οι κωλόγεροι στα λεωφορεία και οι μαλακισμένες κυράτσες που είχαν πάθει σύνδρομο καταδίωξης απ’ τους αλλοδαπούς και έκαναν τουμπεκί όταν άνοιγε συζήτηση περί Χ.Α. («δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά»), τώρα έχουν πάθει σοκ.
Τώρα κλάσαμε μέντες;;;
Νιώθω μόνο αηδία για όλη αυτήν την υποκρισία των ηλιθίων που θα κρεμαστούν από τα λόγια του Δένδια και του Σαμαρά για άλλη μια φορά και μία θλίψη που για άλλη μια φορά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
Γιατί τον Φύσσα όλη μαζί η Ελλάδα τον έφαγε και όχι τα χρυσά σκατά, ούτε οι ψηφοφόροι τους.
Αν είχαμε κάνει κάτι πριν, ΠΡΙΝ, δηλαδή όταν μαχαίρωσαν το παιδί στα Πετράλωνα και όταν έγδαραν το πρόσωπο του 14χρονου τώρα μπορεί (λέω ίσως) να ζούσε το παιδί στο Κερατσίνι.
Έγραψες στο ποστ σου το προηγούμενο «Δεν θα γίνουμε σαν κι αυτούς». Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω πιτσιρίκο και στα τόσα χρόνια που σε διαβάζω πρώτη φορά σε βλέπω τόσο επιεική.
Πιτσιρίκο, ΓΙΝΑΜΕ σαν και αυτούς, αν όχι όλη η χώρα, το 99%

Α for Αηδία
************
(Αγαπητή φίλη, ποιοι ξεσηκώθηκαν; Ξεσηκώθηκαν αυτοί που ξεσηκώνονται πάντα. Και για τους Έλληνες και για τους αλλοδαπούς. Το θέμα «σηκώθηκε» από τα ΜΜΕ, όχι επειδή δολοφόνησαν έναν Έλληνα αλλά για άλλους λόγους. Οι κωλόγεροι ασχολήθηκαν μέχρι να πάνε στο προποτζίδικο ή στο καφενείο, και οι κυράτσες συγκινήθηκαν μέχρι να αρχίσει το τούρκικο σίριαλ. Όταν γράφω «δεν θα γίνουμε σαν κι αυτούς», δεν εκφράζω αισιοδοξία. Την επιθυμία μου εκφράζω. Να είστε καλά.)
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου