Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ:ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ-(VIDEO)

"Πρόκειται για πραξικόπημα που στρέφεται όχι μονο ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά ενάντια στον ελληνικό λαό στο σύνολό του, που πληρώνει την ΕΡΤ και δικαιούται να έχει  αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση", δήλωσε στο προαύλιο της ΕΡΤ ο Ελέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι λέει "ψέματα στον λαό ότι δήθεν κόπτονται για την σπατάλη".
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "φιμώνουν" την ΕΡΤ για δύο λόγους. Πρώτον, όπως ανέφερε, γιατί η τρόικα απαιτεί ανθρωποθυσίες χιλιάδων εργαζομένων και γιατί θέλουν να μετατρέψουν την κρατική τηλεόραση σε νέα YENEΔ. 
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους να πάρουν "ευθέως θέση από την αυταρχική και αντιδημοκρατική απόφαση", αλλιώς, όπως υπογράμμισε, "θα έχουν ακαίραια την ιστορική ευθύνη για την φίμωση της κρατικής τηλεόρασης" .
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να πάρει πίσω η κυβέρνηση την πράξη νομοθετική περιεχομένου και να φέρει το θέμα στη βουλή. "Προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να διακόψουν το σήμα χωρίς απόφαση της βουλής και του ΕΣΡ. Πρόκειτγαι για παράνομη πράξη και δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Εάν το κάνουν θα λογοδοτήσουν απέναντι στη δικαιοσύνη. 
Ερωτηθείς εάν πρόκειται να καταθέσει πρόταση μομφής, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

*********************
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου