Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

πηγή:

Τηλεθεατής σε μπουρδέλο


Πόσες φορές έχει ακουστεί η κλισέ φράση «με αυτό το πρόγραμμα η τηλεόραση έπιασε πάτο» και απλά γελάσαμε; Ε, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα από χθες το βράδυ ο πάτος να ξύνεται αργά και μεθοδικά. Είναι ίσως η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μη δεχόταν να το παρουσιάσει ούτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μιλάμε φυσικά για το ριάλιτι-πορνό του ΑΝΤ1 με τον τίτλο Game oflove. Στην πραγματικότητα είναι τσόντα εε… αισθησιακή ταινία, ήθελα να πω) με σενάριο, με μουσική και πλάνα που αν σου θύμισαν κάτι είναι ακριβώς επειδή τα έχεις δει σε τσόντες (οι ταινίες που λέγαμε παραπάνω). Με πρωταγωνιστές που είναι πιθανό να έχουν ξαναπαίξει σε ταινίες με παρόμοιο περιεχόμενο. Είναι ίσως το πρόγραμμα που θα ζήλευε και ο Σειρηνάκης, αν δεν είναι πίσω από την παραγωγή. Ο οποίος Σειρηνάκης, παρεμπιπτόντως, σε συνέντευξη του το Σαββατοκύριακο μας περιέγραψε τα επιχειρηματικά του σχέδια, μας αποκάλυψε πόσα βιογραφικά δέχεται και γενικά μας είπε το όνειρό του να γίνει η Αθήνα επίκεντρο του ερωτισμού. Και όλα αυτά παρόλες τις δυσκολίες που έχει η ελληνική αγορά και τα ταμπού του Έλληνα…

Σε ένα μόνο επεισόδιο ακούσαμε φράσεις κι είδαμε πράγματα όπως μολδαβή αμαζόνα, παμφάγο αρσενικό, γυναίκα-γλάστρα που δε χρειάζεται να μιλά αν είναι ωραία, αποστολή σαγήνης σε πισίνα με αντάλλαγμα 500€, χουφτώματα, άπειρα πλάνα σε οπίσθια και στήθη και φυσικά αμορφωσιά παντού.

Το ζήτημα δεν είναι η σεμνότυφη, ηθικολογική αντιμετώπιση του τύπου “τι είναι αυτά που βλέπουμε”, ούτε αν υπάρχουν τέτοια ζευγάρια στην πραγματική ζωή. Δεν έχει και τόση σημασία.

Το πρόβλημα είναι η λογική που περνά στην κοινωνία. Μαζική εκπόρνευση πληθυσμού, γιατί αυτά… γίνονται. Είναι η λογική του έλα μωρέ 500€ για ένα φιλί; Εννοείται. Η λογική του σεξισμού για τη γυναίκα-αντικείμενο που δε χρειάζεται να μιλά πολύ αν είναι ωραία. Ή τη γυναίκα-πόρνη που θα σαγηνεύσει τον άντρα επειδή της το ζήτησε ο παρουσιαστής-νταβατζής. Η ματσό αντίληψη ότι εγώ ως άντρας είμαι παμφάγος, η οποία λειτουργεί και συνδυαστικά με τατού περικεφαλαία, για να πέσουμε από τα σύννεφα και να αναρωτηθούμε τι ψηφίζει.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια λογικά θα φτάσουμε σε αποστολές αυτού του τύπου:



Η συνέχεια στις οθόνες σας. Με την ευκαιρία, το ΕΣΡ υφίσταται άραγε, για να καταδικάζει γκέι φιλιά σε σίριαλ ή να βάζει μπιπ στο σκάσε σε ταινίες με τον Ψάλτη; Ή εντάξει μωρέ, αν πληρώνει ο καναλάρχης, παίζουν τα πάντα;
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου