Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΧΙΟΥΙ, Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.


Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι από τη μια ο Ζοτς και από την άλλη, όλοι οι άλλοι


πηγή:
 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

**********************

Σε αυτά είναι που πρέπει να ενσκήψει μετά της δέουσας προσοχής ο δημοσιογράφος. Στο μεγαλείο του ανδρός. Του Πάνου Καμμένου. Του λεβέντη υπουργού. Που δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Που φόρεσε την τιμημένη στολή του Έλληνα καταδρομέα και πέταξε με ελικόπτερο Χιούι. Να τα πάρουμε όμως ένα ένα, με τη σειρά.

Τις προάλλες ήτανε που έπεσε το στρατιωτικό ελικόπτερο με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων αξιωματικών.
Τι έκανε ο γιγαντιαίος Καμμένος;
Στην κηδεία του ενός αξιωματικού που πήγε και «παρά τη δυσκολία της στιγμής και την εμφανή συγκίνησή του» έδωσε φρέσκο και σπαρταριστό ρεπορτάζ. Ότι μετά τη δεύτερη κηδεία που θα πήγαινε χθες, θα πέταγε ο ίδιος αυτοπροσώπως με ελικόπτερο Χιούι. Σαν κι αυτό που έπεσε. Κατά το «βάζει ο Ντούτσε τη στολή του», δηλαδή, βάζει ο Πάνος τη στολή του.

Αν δεν ανέβαινε στο ελικόπτερο ο Καμμένος, ποιος θα ασχολιότανε μαζί του;
ΚΑΙ για ποιον λόγο όλη αυτή η επιχείρηση;
Κατ' αρχάς, για να αποδειχθεί για μία ακόμα φορά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι κανένας μπουχέσας. Είναι γενναίος. Ανδρείος. Και κατά δεύτερο λόγο, όπως επισημαίνεται σχετικά, «για να στείλει ο υπουργός το μήνυμα ότι τα ελικόπτερα Χιούι είναι μάχιμα και άριστα συντηρημένα». Για ν' ακολουθήσει το αυθόρμητο και καθ' όλα αντικειμενικό δημοσιογραφικό σχόλιο: «Μία σωστή απόφαση του υπουργού, που θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των στελεχών της Αεροπορίας Στρατού». Μάλιστα.

Είπε κανένας δηλαδή ότι τα ελικόπτερα Χιούι δεν είναι άριστα συντηρημένα και μάχιμα; Για ποιον λόγο έπεσε το ελικόπτερο; Το είπε η αρχιλοχίας που επέζησε: «Είχε ομίχλη, πετάγαμε χαμηλά και βρήκαμε σε καλώδια». Ενα 100% τυχαίο γεγονός, χωρίς κανείς να βάζει θέμα κακής συντήρησης ή ότι τα ελικόπτερα Χιούι είναι μπακατέλες.
Άντε κράτα εσύ όμως τον Καμμένο! Και αλυσίδες να του βάλεις, θα λυθεί σαν τον Χουντίνι. Τα έχουμε ξαναπεί: ο αγώνας για τη δημοσιότητα είναι σκληρός.
Αδυσώπητος. Οι πολιτικοί έχουν να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα του Survivor. Τη Μενεγάκη και τις άλλες σουσουράδες. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. ΑΕΚ-Ολυμπιακό και Παναθηναϊκο-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
 Αν δεν ανέβαινε στο ελικόπτερο ο Καμμένος, ποιος θα ασχολιότανε μαζί του;

**********************
Η πατρίδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Η Θεανώ Φωτίου το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά: «Δεκαέξι μήνες μείνανε. Σε 16 μήνες θα βγούμε από το μνημόνιο. Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια».
Ιδού λοιπόν που η εν λόγω Θεανώ δεν ξέρει μόνο από γεμιστά, για τα οποία έχει γίνει διάσημη. Άντε και κανένα γιουβέτσι. Μπορεί το επάγγελμά της να είναι καθηγήτρια αρχιτεκτονικής σύνθεσης, αλλά απ' ό,τι φαίνεται άνετα μπορεί να μεταπηδήσει σ' αυτό της μελλοντολόγου. Καλύτερος είναι δηλαδή ο Πιτ Παπαδάκος;

Την ίδια ώρα, το κορίτσι-θαύμα που ακούει στο όνομα Εφη Αχτσιόγλου, με ανάρτησή της στo Facebook, μας ενημερώνει ότι ανακάλυψε την Αμερική: «Η μείωση της ανεργίας είναι μία μάχη που απαιτεί χρόνο και στοχευμένες προσπάθειες για να κερδηθεί».

Με τις γυναίκες της πολιτικής να έχουν την τιμητική τους, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την Ντόρα Μπακογιάννη. Απαντώντας στον πρώην σοσιαλιστή και νυν επιφανή Αριστερό Κουρουμπλή, στο θέμα που άνοιξε σχετικά με τη Μαρίκα Μητσοτάκη, ο πολιτικός της λόγος ήταν μεστός, ουσιαστικός και πλήρης επιχειρημάτων: «Μόνο ένας χυδαίος και ξεφτιλισμένος άνθρωπος, όπως ο κ.Κουρουμπλής, θίγει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου, 5 χρόνια μετά τον θάνατό της». Και με ευγένεια, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε. Κύριο Κουρουμπλή τον αποκάλεσε. Οχι σκέτο Κουρουμπλή.

Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στην ιστορικής σημασίας εξαγγελία του υπουργού Υγείας, κ.Ξανθού: «Είμαστε απολύτως αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το πόρισμα για την αποτελεσματικότητα της φαρμακευτικής κάνναβης».
**********************
 «Από βάρος του παρελθόντος, το χρέος μπορεί να γίνει κλειδί για το μέλλον]
Eυάγγελος Βενιζέλος

**********************
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, λέει, ο Ολυμπιακός με αφαίρεση έξι βαθμών και κατά συνέπεια να χάσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα. Σοκ στον εξάστερο από τη δεύτερη κολλητή μπούφλα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Ομπράντοβιτς. Και ξανά μάλιστα.
Αυτά είναι τα σπουδαία και σοβαρά θέματα της επικαιρότητας που έχει αγνοήσει μέχρι τώρα η ταπεινότητά μου. Σχετικά με τα ντερβισιλίκια στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και κυνηγάει τις πιθανότητές του. Από κει και πέρα, τι να πει ο δημοσιογράφος; Και πριν μάλιστα από τη διαδικασία;
Ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός; Με ποια στοιχεία; Ότι πρέπει να αθωωθεί; Με ποια στοιχεία; Κι αν είναι να τιμωρηθεί, γιατί να του βάλουνε μείον έξι και να μη φτάσουνε στην ακραία περίπτωση του υποβιβασμού. Αν είναι ένοχος, να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Οι ποινές σε περίπτωση προπηλακισμού είτε ποδοσφαιριστών είτε αξιωματούχων είναι σταδιακές. Ξεκινάνε από πρόστιμο.
Πάνε στον αποκλεισμό της έδρας, συνεχίζουν με αφαίρεση έξι βαθμών και καταλήγουνε στον υποβιβασμό. Αν λοιπόν γίνανε σημεία και τέρατα στο Καραϊσκάκη, να τον υποβιβάσουνε τον Ολυμπιακό να τελειώνουμε μια και καλή. Κι είναι απορίας άξιον που δεν έκανε παρέμβαση ο Λεβαδειακός. Όπως ο ΠΑΟΚ. Ο τίμιος Βοιωτός Ιωάννης Κομπότης. Αν εφαρμοστεί ο νόμος και πέσει ο Ολυμπιακός, αυτομάτως αυτός που τη σκαπουλάρει είναι ο Λεβαδειακός. Τι θέλει να πει ο ποιητής: Ενας ένας και να μη σπρώχνεστε. Οι δημοσιογράφοι, όσο κι αν το θέλουνε, ούτε να τιμωρήσουνε μπορούνε ούτε να αθωώσουνε.
**********************
Πάμε παρακάτω και στον Ομπράντοβιτς, που μέσα σε δύο μέρες, Τρίτη - Πέμπτη, έκανε στο ΟΑΚΑ Πάσχα και Χριστούγεννα μαζί. Ετσι πάει. Καμιά Φενέρ δεν κέρδισε εις διπλούν τον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς τον καθάρισε σαν αβγό. Αυτός είναι που 'κανε τη διαφορά. Κι αυτό που έγινε ήταν το νορμάλ και το φυσιολογικό. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα, που την έχει φτιάξει ο καλύτερος προπονητής.
Δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ περί του μπάσκετμπολ για να έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στο κουτουρού. Με σουτ της απελπισίας, την τελευταία στιγμή, για να μην τους μείνει η μπάλα στα χέρια. Με αυτό το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, κι όταν μάλιστα έχεις απέναντί σου αυτόν τον σατανά τον Ομπράντοβιτς, δεν έχεις καμία τύχη. Θα καθαριστείς. Ο άνθρωπος είναι καθηγητής. Από τη μία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ο Ομπράντοβιτς (φωτό) κι από την άλλη όλοι οι άλλοι. Καλοί, μέτριοι, κακοί προπονητές. Για να τα δεις, δηλαδή, αυτά πρέπει να είσαι δημοσιογράφος; Το να γράφεις το αυτονόητο είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου