Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ, ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.



πηγή:
Δημήτρης Νανούρης

Αυγά Τουρκίας


Νταλαβέρι να γίνεται. Την έχουν φάει τα ταξίδια εσχάτως τη Νίνα Κασιμάτη. Δεν πρόλαβε να γυρίσει απ’ την Αβάνα κι έπεσε στην καραβάνα.

Την πήγε ο Θε...Αλέξης στην Κούβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο και μόλις πάτησε το ποδάρι της στο κλεινόν άστυ, έμπλεη επαναστατικής έπαρσης, αγωνιστικών συγκινήσεων και εξωτικών εικόνων, την παρέλαβε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και την επιβίβασε άρον άρον σε Σινούκ με προορισμό το Καστελόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη και διακαή πόθο να σώσουν τις ατυχείς νήσους από τις επιβουλές της επεκτατικής γείτονος.

Ιδιοφυείς ιδέες κατεβάζει η γκλάβα του. Το ’χει φιλοσοφήσει βαθιά. Να κάνουμε φιγούρα και λεζάντα, σου λέει, όσο είμαστε ακόμα υπουργοί. Αύριο ποιος ξέρει; Σε καταπίνει αμάσητο η μαρμάγκα και μαραζώνεις στην αφάνεια. Οργάνωσε, λοιπόν, την πομπώδη παράτα ώς την τελευταία λεπτομέρεια. Η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, σκέφτηκε, συνέρχεται συνήθως στα τέσσερα ντουβάρια της Βουλής μες στην κλεισούρα και τη ναφθαλίνη. Θα φορτώσω τα μέλη της σε δυο ευμεγέθη ελικόπτερα, μαζί με κάμεραμεν, φωτογράφους και δημοσιογράφους, να συνεδριάσουμε παραγωγικά ένα βήμα απ’ το κύμα με ουζάκι και χταποδάκι λιαστό.

Να το μάθει ο Ερντογάν και να του πάει τρεις και πέντε· αυγά Τουρκίας. Του το ξέκοψε, όμως, ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Δουζίνας, υπενθυμίζοντάς του πως οι εν λόγω συνευρέσεις δεν προβλέπεται να πραγματοποιούνται εκτός Κοινοβουλίου. Δεν πτοήθηκε ωστόσο ο καπτάν Πάνος. Σιγά μην έχανε την ευκαιρία. Ονόμασε την εκδρομούλα «επίσκεψη ενημέρωσης» και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι μουρτζούφληδες εκπρόσωποι της Νου Δου, του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του ΚΚΕ αρνήθηκαν να ακολουθήσουν. Στείρα αντιπολίτευση πά’ να πει.

Ασ’ τους να κουρεύονται, κοκορεύτηκε. Του αρκούσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛΛ. και της Χρυσής Αυγής, που πέταξαν τη σκούφια τους τη ναζιστική μόλις πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα. Ντάρι ντάρι ντάρι ντάρι, βόλτα με τον Κασιδιάρη. Στο στοιχείο της βρέθηκε η άλλοτε κολυμβήτρια Ελένη Αυλωνίτου. Σκίρτησε η καρδιά της από εθνική υπερηφάνεια, τόσο πολύ ώστε μπέρδεψε το «ρο» με το «ταυ». «Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ» έγραψε στα σόσιαλ μίντια, υπονοώντας ενδεχομένως «εν τουΤΩ νίκα».

Ο ομοφοβικός Κώστας Κατσίκης επιθεώρησε τα ταλαίπωρα φανταράκια, που τράβηξαν της ψυχής τους τον τάραχο από την απρόσμενη βίζιτα της κουστωδίας, μήπως ανακαλύψει κάνα τρανσέξουαλ παιδαγωγό ή κανέναν γκέι μπέιμπι σίτερ. Περισσότερο απ’ όλους, πάντως, φχαριστήθηκαν τη μονοήμερη ο Παππάς, ο Αϊβατίδης κι ο Κασιδιάρης, η πατριωτική φλόγα των οποίων έκαψε τη γούνα του καημένου Καμμένου.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου