Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:


πηγή:
Πιτσιρίκος

Μεγάλη επιτυχία είχε το πάρτι που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, με καλεσμένους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
                                                           
Ο Κώστας Ζουράρις έπαιξε πιάνο και η Έλενα Κουντουρά τραγούδησε το «Άσε με να φύγω σε παρακαλώ» αλλά δεν την άφηναν να φύγει με τίποτα γιατί οι άλλες βουλευτίνες ήταν κάπως κακάσχημες και τους τρόμαζαν όλους, αν κι αυτοί είναι πιο τέρατα και από αυτές.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Ζουράρις έπαιξε αντάρτικα στο πιάνο γιατί έχει αλλάξει μουσικά γούστα και δεν πιστεύει πια πως ο Νότης Σφακιανάκης ενώνει τη σύγχρονη Ελλάδα με το Βυζάντιο, όπως μας έλεγε κάποτε (σ.σ. Πάντα τις ίδιες παπαριές έλεγαν όλοι αυτοί αλλά τα χρόνια του Κώστα Σημίτη είχατε πέσει με τα μούτρα στις πιστωτικές κάρτες και τις βρίσκατε χαριτωμένες τις παπαριές τους).

Ο Αλέξης Τσίπρας πλησίασε τον Κώστα Ζουράρι στο πιάνο και τον ρώτησε πού έμαθε να παίζει βιολί.

Ο Κώστας Ζουράρις τον ενημέρωσε πως αυτό το όργανο λέγεται «πιάνο» και ο Αλέξης Τσίπρας του είπε γελώντας «ναι καλά, κι εγώ είμαι αριστερός!».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Κώστα Ζουράρι «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφακης, κανόνισε» και ο Κώστας Ζουράρις του είπε πως μπορεί να μην παίζουν πιάνο αλλά παίζουν ομαδικά το πουλί τους, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να σκάσει στα γέλια και να αρχίσει να χτυπάει το πουλί του πάνω στο πιάνο και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Στη διάρκεια του πάρτι, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κι έναν ανασχηματισμό, αφού έβαλε τους υπουργούς να αλλάξουν ρούχα με τις υπουργίνες, ενώ ο Κώστας Ζουράρις έπαιζε στο πιάνο το «Γ@μώ τα υπουργεία σας».

Το κέφι άναψε για τα καλά και χτύπησε κόκκινο, όταν εμφανίστηκε στο πάρτι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με δέκα τρανσέξουαλ παπάδες και τραγούδησε το «Γαμάτε γιατί χανόμαστε» του Τζίμη Πανούση, με τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να τον ραίνουν με βιβλία Θρησκευτικών και πετροδολάρια.

Τότε εμφανίστηκαν οι δικαστές που ήρθαν για να ευχαριστήσουν τον Αλέξη Τσίπρα για τις αυξήσεις που τους έταξε και έφεραν μια τούρτα, μέσα από την οποία βγήκε γυμνή η Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ο Νίκος Καρανίκας και να χαθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός του πάρτι.

Από το πάρτι απουσίαζαν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Παππάς, οι οποίοι είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και πετάνε στα σύννεφα, αφού βομβαρδίζουν με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τα στούντιο των καναλιών των ολιγαρχών.

Μετά το τέλος του πάρτι, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε όλους τους 35ρηδες βουλευτές και τους πήγε σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου –λέγοντάς τους «πάμε να σας ταΐσω, ρε πεινάλες»-, ενώ στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί μια μπουρδελότσαρκα στη Φυλής, για να θυμηθούν την εποχή που ήταν απλά μια τσογλανοπαρέα που το έπαιζαν αριστεροί επαναστάτες και δεν είχαν γίνει ακόμα απατεώνες ολκής.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου