Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 117%. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.




πηγή:
Πιτσιρίκος

Σήκω Ανδρέα, να τον δεις!



Πανηγυρικά επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας στο δεύτερο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αφού πήρε ποσοστό 117%.

Το 17% που έλαβε πάνω από το 100%, ο Αλέξης Τσίπρας το πήρε bonus για τις 17 ώρες σκληρής διαπραγμάτευσης που χρειάστηκαν για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να πετύχει μια καλή συμφωνία για την Γερμανία.

Κάποιοι διαδίδουν πως βρέθηκαν 176 λευκά και 34 άκυρα ψηφοδέλτια, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας θα τους βάλει να ψηφίσουν ξανά για να ψηφίσουν σωστά αυτή τη φορά.

Δεύτερος υποψήφιος δεν υπήρχε, αλλά, αν υπήρχε, θα ψήφιζε κι αυτός Αλέξη Τσίπρα, γιατί μιλάμε για προσωπικότητα που εμφανίζεται μια φορά στα χίλια χρόνια.

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν περιττό, αφού δενυπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον διέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας πέρσι το καλοκαίρι μετά το δημοψήφισμα.

Αυτό που λένε ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι το παρεάκι του Τσίπρα και μια συμμορία από αριστερούς του κώλου και πασόκους, που έχουν πέσει στη μάσα και

έχουν γαντζωθεί στην καρέκλα, ενώ μας τα έχουν κάνει μπαλόνια για το πόσο διαφορετικοί είναι από τους προηγούμενους που έτρωγαν για 40 χρόνια, οπότε αυτοί είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους και να τους κρίνουμε σε 40 χρόνια που θα έχουν πεθάνει κι αυτοί κι εμείς.

Μετά τον θρίαμβό του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για έναν μαζικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά, αν δεν κάνει σύντομα εκλογές και σκάσει η μπόμπα στα δικά του χέρια, θα καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει μοναξιά.

Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στον Γοργοπόταμο με τον Πάνο Καμμένο, και θα ανατινάξουν παρέα την γέφυρα –συμβολικά πάντα-, για να δείξουν πως αριστεροί και δεξιοί ενώνονται όταν πρόκειται να πέσει μάσα και πως όλοι οι Έλληνες είναι σκατάδες, οπότε δεν χρειάζεται να σκοτώνονται μεταξύ τους.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου