Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ


πηγή:

papaioannou-giannis.net


Σε μια συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ ο κ. Τσιπρας δεν δυσκολεύτηκε να γελοιοποιηθεί  κάνοντας απανωτές κωλοτούμπες. 
                              
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις ενέργειες  του   αυτοαναιρέθηκε  και ακυρώθηκε πολιτικά πολλές φόρες  να παραδεχόμενος ακόμη και την αφέλεια ή  την ανωριμότητα του, ενώ δεν έλειψαν οι φόρες που  ήταν προσβλητικός  για τον κοινό νου.

Ειδικότερα  στο σημείο που όλος ο αντιμνημονιακός του αγώνας κατέληξε  στην διαπίστωσή ότι  το Μνημόνιο του Σαμαρά δεν έβγαινε και χρειάζονταν το δικό του.

Αποδεικνύοντας ότι είναι κοινός πολιτικός σαλταδόρος   που συγκυριακά βρέθηκε στην αριστερά ο κ Τσιπρας στον ΣΚΑΙ   υπερασπιζόμενος τις ιδιωτικοποιήσεις  είπε χαρακτηριστικά: «Αριστερή πολιτική είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και οι επενδύσεις» υποστηρίζοντας μάλιστα  ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αριστερό από αυτό και καλώντας, αν υπάρχει ακόμα πιο αριστερή πρόταση, να του την παρουσιάσουν.

Παραδεχόμενος κυνικά την  καιροσκοπική του φύση  και τον πολιτικό χαμαιλεοντισμό είπε ότι ήταν άλλος  Τσίπρας το 2008 όταν ανέλαβε το ΣΥΡΙΖΑ και ήταν άλλος αυτός  που ψηφισαμε το 2015 πριν να αναλάβει ενώ είναι άλλος τώρα που είναι πρωθυπουργός…

Στέλνοντας «αδιάβαστους» ακόμη και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΟΧΙ  ο πρωθυπουργός που τους ζήτησε να ψηφίσουν ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα   παραδέχτηκε  πως το  έκανε ΝΑΙ γιατί  γνώριζε τι σημαίνει η έξοδος από το ευρώ αφού διάβασε ενημερωτικό σημείωμα του Γκαλμπρέιθ.

 Παρερμηνεύοντας πλήρως την λαϊκή εντολή για αντιμνημόνιο  και πει ότι  το Μνημόνιο Σαμαρά δεν έβγαινε  γιατί είχε πολύ μεγάλα πλεονάσματα   έτσι έπρεπε   να φέρει το δικό του…!

Η συνέντευξη  του στο ΣΚΑΙ προκαλεί αηδία όχι για το μέγεθος της κοροϊδίας του ‘Έλληνα ψηφοφόρου αλλά για την αυτοαναίρεση τις κωλοτούμπες και τελικά τον εξευτελισμό του  ίδιου στον Σκάι…


Αν   ο Τσιπρας θεωρεί ότι κοροϊδεύει τους Έλληνες  είναι μακριά νυχτωμένος

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου