Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΞΕΠΕΣΜΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ


πηγή:
16/7/2016

Από το ρεφορμισμό στη μαυρίλα


Ξεπεσμένα βαποράκια των ολιγαρχών,

 των ολιγοπωλίων, των τοκογλύφων και των τσακαλιών-επενδυτών


Κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της έχει η εφημερίδα "Εποχή" το θέμα του νέου εκλογικού νόμου με σχόλια λίγο γλυφτικά για το ΚΚΕ, αλλά καμία αναφορά στη Χρυσή Αυγή που ως γνωστόν οι επιτελάρχες του νεοΣΥΡΙΖΑ υπολογίζουν στις ψήφους της για να περάσουν το νόμο που συνεχώς μαγειρεύουν.

Μία από τις πολλές γαργάρες που έχει πια κάνει ρουτίνα η Εβδομαδιαία εφημερίδα της "Ανανεωτικής  Αριστεράς" που είτε παρακάμπτει σαν ο διάολος το λιβάνι όλα τα καυτά ανοσιουργήματα της κυβέρνησης είτε τα «διαχειρίζεται κριτικά» με μεγάλη προσαρμογή μη και ραγίσει κανένα αυγό.
Τώρα καταλάβαμε, μεταξύ άλλων, πόσο αδικούσαμε τους πραγματικούς μεταρρυθμιστές όταν αποκαλούσαμε αυτούς τους υπερ-ενσωματωμένους στο μαύρο σύστημα της διαπλοκής και του ξεπουλήματος της χώρας ρεφορμιστές.


Δύσκολα το χωνεύεις αλλά αργά ή γρήγορα θα το καταφέρεις έλεγε συμβουλευτικά ένας φίλος σε έναν άλλο, από τους  χιλιάδες αριστερούς που παράτησαν αηδιασμένοι τον νεοΣΥΡΙΖΑ μετά την ιστορική ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.

Ρε συ, πώς να χωνέψεις ότι γνωστοί, συναγωνιστές μας με σημαντική προσωπική ιστορία σαν τον Μανιό ή τονΔρίτσα, παίρνουν γραμμή από τον Φλαμπουράρη, τον Παππά, τον Πιτσιόρλα και τον Σπίρτζη και έγιναν ξεπεσμένα βαποράκια των ολιγαρχών, των ολιγοπωλίων, των τοκογλύφων και των τσακαλιών-επενδυτών;
Αντέτεινε ο άλλος προσπαθώντας να καταλάβει τα ακατανόητα.

Μα να μην ιδρώνει τ' αφτί τους που έπρεπε να έχουν πάθει τουλάχιστον  delirim tremens με όλα αυτά τα εξωφρενικά που κάνει η κυβέρνηση του Τσίπρα και ΣΙΑ;

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου