Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΟΙ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ


πηγή:
by To Skouliki Tom


Είναι Απρίλιος του 2016 και σαν χθες μου φαίνεται όταν πριν από 2 μήνες τα ΜΜΕ ήταν έτοιμα να μπουκάρουν στη Σουηδική Ακαδημία και να αρπάξουν με το έτσι θέλω το Νόμπελ Ειρήνης που άνηκε δικαιωματικά στη γιαγιά Αιμιλία, τον ψαρά Στρατή και τη Σούζαν Σάραντον αλλά κατά βάση ήταν περιουσία ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Τώρα που πήραν χαμπάρι ότι, μετά από 900.000 πρόσφυγες που πέρασαν από την Ελλάδα και έφυγαν για την Ευρώπη, 50.000 από αυτούς θα μας μείνουν πεσκέσι, το τροπάρι έχει αλλάξει. Όποιος βοηθάει πρόσφυγες είναι απέναντί τους. Αλληλέγγυοι και πρόσφυγες στοχοποιούνται σε καθημερινή βάση.

O ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η Κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πρόσφυγες να μετακινηθούν σε δομές φιλοξενίας αλλά βρίσκει απέναντί της ορισμένες ΜΚΟ που κάνουν την εντελώς αντίθετη δουλειά και προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν εκεί, αδιαφορώντας αν η παραμονή τους εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους, διότι φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους, όχι να προσφέρουν αλλά να πάρουν κονδύλια».

Δηλαδή, οι ΜΚΟ ήταν καλές όσο έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά αλλά τώρα είναι εδώ για να αρπάξουν κονδύλια.

Εννοείται πως όλοι θα προτιμούσαμε να υπήρχε Κράτος, ώστε η παρουσία των ΜΚΟ να ήταν αχρείαστη, και εννοείται ότι ΜΚΟ που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οτιδήποτε έχει να κάνει με το προσφυγικό, πουλώντας ανθρωπισμό ενώ κάνουν τη δουλίτσα τους, έχουν φυτρώσει παντού σαν τα μανιτάρια.

Αλλά για να υπάρχει Κράτος πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση. Και τα προτεκτοράτα δεν έχουν κυβερνήσεις.

Εξάλλου, οι ΜΚΟ που θέλουν να κάνουν τη δουλίτσα τους, μια χαρά θα την κάνουν και την κάνουν ήδη, εν γνώσει των κυβερνώντων και σε συνεργασία μαζί τους. Θα τις καταλάβετε εύκολα. Είναι αυτές που διαφημίζονται ως θετικές πρωτοβουλίες δημιουργικών μυαλών για τη μετατροπή της προσφυγικής κρίσης σε ευκαιρία.

Και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γι’ αυτό παραμένουν κυβέρνηση. Για να τα αρπάζουν. Αλλιώς θα είχαν παραιτηθεί.

Οπότε ο σκοπός τους είναι κοινός, αφού μαζί με αυτές τις ΜΚΟ θα τα φάνε, και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλέξης Τσίπρας τα βάζει με τους συνεργάτες του. Βέβαια, κάτι τέτοια τα συνηθίζει.

Ακόμα πιο υπέροχη ήταν η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος δήλωσε πως «οι σημερινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές», αναφερόμενος στα επεισόδια στην Ειδομένη.

Μην τσακώνεστε, πατσαβουράκια! Όλοι θα πάρετε λίγο από το Νόμπελ Ειρήνης. Σε κομματάκια, σαν το Τίμιο Ξύλο.

Ότι δηλαδή αυτοί που έφυγαν από τη χώρα τους για να μην τους σφάξουν οι τζιχαντιστές, θα γίνουν τζιχαντιστές οι ίδιοι σε μια άλλη χώρα. Έναν ζουρλομαδύα γρήγορα!

Γιατί δεν κάθονταν να γίνουν τζιχαντιστές στις πατρίδες τους;

Πόση υποκίνηση φόβου μπορεί να κρύβεται σε μία δήλωση;

Γιατί πίσω από το ρατσισμό απέναντι στους πρόσφυγες – και πίσω από κάθε είδους ρατσισμό – κρύβεται ο φόβος. Ο φόβος για το διαφορετικό.

Φόβος για 50.000 ανθρώπους – το 0,5% του πληθυσμού της χώρας – που δεν γεμίζουν ούτε τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Φόβος γιατί προέρχονται από μια κουλτούρα, φαινομενικά, πολύ διαφορετική από τη δική μας – όχι ότι εμείς έχουμε και καμιά κουλτούρα αλλά τέλος πάντων.

Ποιοι είναι; Από πού ήρθαν; Τι θέλουν από εμάς;

Είναι μέρος κάποιου σατανικού σχεδίου; Ήρθαν να μας εξισλαμίσουν; Θέλουν να βιάσουν τις γυναίκες μας;

Αυτά τα ερωτήματα που του θέτουν δεν μπορεί -  και δεν θέλει - να επεξεργαστεί ο αδιάβαστος αταξίδευτος και μονίμως φοβισμένος μικροαστός Έλληνας και απαντάει ΝΑΙ σε όλα. Γιατί είναι απλό. Γιατί έτσι χωράνε πιο εύκολα στο μικρό του μυαλουδάκι.

Φοβάται τους φοβισμένους ο αθεόφοβος!

Και ο φόβος του μετατρέπεται σε μίσος. Μισεί ό,τι δεν μπορεί να καταλάβει.

Μόνο αν κάτσεις και συζητήσεις με τους πρόσφυγες θα καταλάβεις ότι είναι άνθρωποι σαν και εμάς, προερχόμενοι από διαλυμένες χώρες – σαν τη δικιά μας περίπου – και το μόνο που θέλουν είναι να ζήσουν κάπου ειρηνικά με τις οικογένειές τους, χωρίς να φοβούνται ότι θα τους πέσει καμιά βόμβα στο κεφάλι.

Το ίδιο δεν θέλουμε ή δεν θα έπρεπε να θέλουμε όλοι μας;

Ποιος θέλει πόλεμο, βία και διχόνοια; Μα φυσικά εκείνοι που επωφελούνται από αυτά.

Διαβάζω όλη μέρα στα social media καταγγελτικά στάτους για τα εξώφυλλα της Ελεύθερης Ώρας, τα παραληρήματα του Στέφανου Χίου, τα hoaxes κάποιων βοθροσάιτ και την προπαγάνδα φόβου στα κανάλια. Ζητάνε την παρέμβαση του εισαγγελέα. Τσακώνονται με τα φασισταριά.




Σοβαρά τώρα; Ακόμα να καταλάβουμε ότι οποιαδήποτε πιθανότητα διαλόγου με αυτά τα όντα έχει εξανεμιστεί από καιρό;

Eν τω μεταξύ, το Μακελειό και η Ελεύθερη Ώρα πουλάνε μαζί 3.500 φύλλα την ημέρα πανελλαδικώς. Δηλαδή, περισσότεροι διαβάζουν εμένα. Φοβερό ε;

Πάντως, εγώ σας έχω μια λύση και μου την έδωσε ένας φίλος σήμερα το πρωί.

Μπήκε σε ένα ταξί και ο ταρίφας τού ξεκίνησε τα παραμύθια για τους 800.000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και θα μας φάνε ζωντανούς. Ο φίλος μου του απάντησε ότι είναι πρόσφυγες και τους θεωρεί αδέρφια του και όταν ο ταρίφας τον κοίταξε εξοργισμένος, ήρθε η αποστομωτική επεξήγηση:

Μα αδέρφια μας είναι, απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, που εξελλήνισε πριν από 23 αιώνες ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Κόκκαλο ο ταρίφας. Το σκέφτηκε λίγο και τελικά συμφώνησε.

Να το λέτε κι εσείς.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το Σάββατο, καθώς έβγαινα από το 5ο Λύκειο Αθηνών, όπου φιλοξενούνται 350 πρόσφυγες, με πλησίασε μια κυρία. Τι κάνετε εδώ, με ρώτησε. Μαγειρεύουμε για τους πρόσφυγες, της απάντησα. Και ποιος πληρώνει για τα υλικά σας, με ξαναρώτησε. Εμείς οι ίδιοι, της ξαναπάντησα. Ναι αλλά το φως και το νερό του σχολείου τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες, συνέχισε με ύφος. Επίσης πληρώνετε και τις κομματικές επιδοτήσεις της Χρυσής Αυγής, της είπα, αλλά δεν βλέπω να σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό. Το βούλωσε.)

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου