Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


Προ τετελεσμένων…

πηγή:
Στάθης

Όταν ο κ. Τσίπρας υπέγραφε πέρσι το καλοκαίρι αυτά που υπέγραψε, πίστευε ότι θα μπορούσε σήμερα να μην υπογράψει αυτά που του ζητούν να υπογράψει;
Προς τι λοιπόν τώρα ο ψευτοκαβγάς;
Μόνον για το θεαθήναι μιας χαμένης υπόθεσης!

Μήνες τώρα ο επικεφαλής του αντι- ΣΥΡΙΖΑ κωλυσιεργεί για να μη φανεί πόσο γυμνός ήταν από την πρώτη στιγμή – τη στιγμή που γονάτισε.  Ο κ.Γιώργος Παπανδρέου και ο κ. Αντώνης Σαμαράς έθεσαν τη χώρα υπό καθεστώς ανωτέρας βίας – καθεστώς το οποίο νομιμοποίησε ο κ. Τσίπρας, αποτελειώνοντας τη διαδικασία καθήλωσης των Ελλήνων σε αισχρά δεσμά.

Προς τι λοιπόν οι ψευτοπαλικαρισμοί όταν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να φορολογήσει ούτε καν τον νόμιμο τζόγο (μιλάμε για 1,5 δισ) και αντιθέτως τρέχει να ληστέψει χήρες και ανάπηρους;

Δεν ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι την αισχρή συμφωνία που πρέπει να υπογράψει τώρα, αν την υπογράψει τον Ιούλιο , όσα σήμερα στην οικονομία παραπατάνε και παραμιλάνε, θα σωριασθούν κάτω ξέπνοα;

Σε ποιους πουλάει τρέλα;

Ξεπουλάει το λιμάνι στην COSCO  και υποδέχεται τους Κινέζους καρχαρίες στο Μαξίμου, όπως οι βλαχοσυμπέθεροι του περασμένου αιώνα τους πρίγκιπες του Μεγάλου Δουκάτου της Κρακοβίας. 

Κυνηγάει ο κ. Πρωθυπουργός να βγάλει την ψυχή απ΄ τους ξεψυχισμένους και τα 35 δισ του πακέτου Γιούνκερ μνέσκουν και χάσκουν. Μάχεται , λέει, κατά της διαπλοκής ο επικεφαλής του κ. Καρανίκα και πρώτης γραμμής υπουργοί που πάνε και συντρώγουν στο Χίλτον με απαστράπτοντες κι απαστράπτουσες εκπροσώπους  ντόμπερμαν της δημοσιογραφίας.

Και την ίδια ώρα οι δικοί του βαλέδες στον Τύπο , αλλά και πλείστοι όσοι βουλευτές και στελέχη  του ΣΥΡΙΖΑ , προσπαθούν να επιβάλουν άκρα του τάφου σιωπή σε όσους διαμαρτύρονται για τους τάφους που ανοίγονται παντού γύρω μας. Δεν θα πάει μακριά αυτή η ιστορία. Οι ανάλγητοι που παίζουν με τη ζωή του κοσμάκη θα φύγουν νύχτα. Κι ορισμένοι απ αυτούς δεν θα έχουν σπίτι να πάνε να κοιμηθούν τα βράδια. Αν κλέψουν τα σπίτια του κοσμάκη , αν πετσοκόψουν κι άλλο μισθούς και συντάξεις, αν κάνουν το Ασφαλιστικό τέτοιο τέρας που θα τρόμαζε και τη Θάτσερ, αν συνεχίσουν να ξεπουλάνε τους πόρους της πατρίδας , όπως ξεπούλησαν τις ιδέες τους, δεν θα έχουν από πού να φύγουν.

Αυτοί που φταίνε για τους καρκινοπαθείς  στην εικοσάμηνη αναμονή και για τα παιδιά στην ασιτία , είναι άχθος αρούρης και η γη δεν θα τους αντέχει.

Ο κ. Τσίπρας εστράφη κατά των τάξεων, των εργαζόμενων τάξεων. Οι πολίτες πληρώνουν ένα απάνθρωπο χρέος που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι. Και το πληρώνουν με έναν τρόπο, που καθιστά τους ίδιους σκλάβους και την πατρίδα άθυρμα. Η Τουρκία κατουράει στο Αιγαίο γκρίζες ζώνες και η Ελλάδα χλευάζεται και από τους έσχατους και αίσχιστους , εκείνους που στήνουν φράχτες στα σύνορά μας και πάνω τους κρεμάνε σφαχτάρια τους πρόσφυγες.

Οι Έλληνες πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Η νίλα που ζούμε απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι άνθρωποι κατ΄ αντίδρασιν αρχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους και τις πλατείες. Απέναντι τους υπάρχει πανέτοιμο ένα όλο και πιο αυταρχικό σύστημα κρατών, με ένα όλο και πιο ενδυναμούμενο σύστημα παρακρατικών μηχανισμών.

Οι αναδυόμενοι δικτάτορες χρειάζονται όλο και λιγότερο τους χατζατζάρηδες. Για λεμονόκουπες τους έχουν. Στην υπόθεση της Ελλάδας προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο λαός (και συνεπώς οι λαοί) είναι σε αδιέξοδο, ότι μπορούν να εκλέγουν είτε ανδρείκελα (ευθύς εξαρχής) των Δυνατών, είτε μαριονέτες.


Στους λαούς απομένει να αποδείξουν το αντίθετο , αλλιώς ο πόλεμος , η οικονομική δικτατορία και η πολιτική ολιγαρχία θα τους αφανίζουν έναν – έναν…
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου