Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΡΜΑ ΤΑ "ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΡΥΩΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ


πηγή:
Μάριος Διονέλλης

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά κάπως άδοξα και σίγουρα αθόρυβα, τέλειωσε και το αστείο με τα «καλέσματα» του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις. Εκείνη η πλάκα που μας έκανε το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος, αν θυμάστε, όταν καλούσε στις πρώτες γενικές απεργίες κατά των μέτρων της (δεύτερη φορά) κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αλήθεια, τώρα γιατί δεν καλεί το ίδιο Τμήμα στις κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού; Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής γιατί δεν καλεί στα μπλόκα;

Μάλλον κατάλαβαν και οι ίδιοι πως δε χρειάζεται να κρύβονται πια. Τι νόημα έχει εξάλλου;

Μόνο που τώρα άρχισαν οι διαμαρτυρόμενοι το ανάποδο «κόλπο» και η κατάσταση είναι αν μη τι άλλο άβολη.

Όπως στα Χανιά, την εβδομάδα που πέρασε. Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου οργάνωσαν υποδοχή διαμαρτυρίας στους επιθεωρητές της Fraport οι οποίοι ήρθαν να εκτιμήσουν την αξία των «ασημικών» που τους παραχωρεί η κυβέρνηση. Στο κάλεσμα που εξέδωσαν οι υπάλληλοι της ΥΠΑ, οι τελευταίες γραμμές απευθύνονταν προσωπικά στους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό. Σε εκείνους που μέχρι πριν λίγους μήνες διαδήλωναν για το ξεπούλημα του αεροδρομίου. Τους καλούσαν λοιπόν, οι υπάλληλοι, ειδικά αυτούς της νομαρχιακής, να είναι εκεί, να φωνάξουν και τώρα μαζί τους.

Όχι, κανείς δεν εμφανίστηκε. Ούτε κανείς βγήκε να απαντήσει, ούτε εκδόθηκε καμιά ανακοίνωση από κανένα Τμήμα του κόμματος.


Δε βαριέσαι, θα σκέφτηκαν, κρύωσε κι αυτό το αστείο… 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου