Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ Η ΚΟΤΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


πηγή:

Θετική ήταν η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού το Μέγαρο Μαξίμου άντεξε να φιλοξενήσει την ίδια ώρα δυο τόσο μεγάλες προσωπικότητες.

Τσίπρας και Μητσοτάκης έβαλαν τα δυνατά τους για να δίνουν την εντύπωση πως είναι πολιτικοί σε δημοκρατία και όχι μαριονέτες σε προτεκτοράτο, αλλά δεν μπόρεσαν να κρύψουν πως πρόκειται για έναν απατεώνα και ένα μόγγολο.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως εκλέχτηκε με λιγότερες από 200 χιλιάδες ψήφους νεοδημοκρατών, και ο Μητσοτάκης του απάντησε πως είναι πρωθυπουργός με το 18% του εκλογικού σώματος, οπότε είναι ολοφάνερο πως είναι και οι δυο για τα μπάζα.

Τσίπρας και Μητσοτάκης συμφώνησαν να κάνουν πως τσακώνονται, μπας και τσιμπήσουν για μια ακόμα φορά τα χάπατα που δεν μπορούν να καταλάβουν επιτέλους πως Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το ίδιο ακριβώς σύστημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησαν σε οικουμενική κυβέρνηση, ώστε να διορίζουν μαζί αριστερούς και δεξιούς αγωνιστές από τα σόγια τους, αλλά, πριν κάνουν οικουμενική, θα πλακωθούν στα βρισίδια μεταξύ τους, για να μοιάζουν διαφορετικοί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν θα επιτεθεί στην κυβέρνηση που διορίζει αβέρτα συγγενείς συριζαίων, γιατί και όλη η δική του οικογένεια -όπως και ίδιος- είναι δημόσιοι υπάλληλοι και τους ταΐζουν οι Έλληνες επί δεκαετίες, για να κοπροοσκυλιάζουν.

Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Μητσοτάκη «Κυριάκο, αφού κατάντησε η Ελλάδα να έχει πρωθυπουργό εμένα και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εσένα, καταλαβαίνεις πως η χώρα είναι για τον πούτσο».

Ο Κυράκος Μητσοτάκης συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά του είπε να μην στενοχωριέται, αφού οι Έλληνες που τους ανέχονται και περιμένουν από αυτούς να τους σώσουν είναι εντελώς καθυστερημένοι.

Στην διάρκεια της συνάντησης Τσίπρα- Μητσοτάκη, μια κυρία πέταξε μια κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως όλη η αστυνομική δύναμη της Αθήνας -μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα- φρουρεί το Νομισματοκοπείο, για να μην μπουκάρει ο Λαφαζάνης με τα κομάντα του.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως η κότα θα προσληφθεί ως μετακλητός υπάλληλος, αφού ο προπάππους της κότας είχε γίνει κρασάτος στο βουνό το 1943, και είχε ταΐσει αγωνιστές του ΕΛΑΣ, οι οποίοι την προηγούμενη χρονιά είχαν πάρει μέρος στη μάχη του Γοργοπόταμου.

KAI TO VIDEO ΜΕ ΤΗΝ 
ΚΟΤΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου