Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ


πηγή:

Ο  Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ''ΕΠΟΠΤΗ'', ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ  

Ο Γ. Δραγασάκης ως συνήθως ''αντιπροεδρεύει'', ενώ δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα, τη στιγμή που, υποτίθεται, ότι ασχολείται με τα πάντα!  

Διαβάζοντας τη συνέντευξη του Δραγασάκη στηνΑυγή της Κυριακής (10/1) επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά αυτές τις διαπιστώσεις.  

Ο ''επόπτης'' αντιπρόεδρος, απαντούσε για να απαντάει μόνο με αξιοπερίεργα ''θα'', πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, τη στιγμή που είναι υπόλογος και συνένοχος της γενικής καταστροφής της χώρας, για την οποία, φυσικά, δεν έχει ακούσει τίποτα, κάνοντας όνειρα και ευσεβείς πόθους για τη μεταμνημονιακή (!) περίοδο.  

Δεν ξέρω αν έχει ακούσει τίποτα ο Γ. Δραγασάκης για το μέγα σκάνδαλο της πρόσφατης ''δικής'' του
ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το οποίο στοίχισε πολλές δεκάδες δις
στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.  

Δεν ξέρω, επίσης, αν έχει ακούσει τίποτα για τη σφαγή των συντάξεων στην πρόταση του και της κυβέρνησης και για την εξόντωση των μικρομεσαίων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών, ώστε να το ρίχνει στο ''τσάμικο'' της ενιαιοποίησης των κανόνων ασφάλισης των ασφαλισμένων και άλλα ευτράπελα.
  
Δεν ξέρω, ακόμα, αν ο Δραγασάκης έχει ακούσει τίποτα για τη συνεχιζόμενη διασπάθιση και την κλοπή πολλών δις από τις τράπεζες με τη χορήγηση θαλασσοδάνειων και προδιαγεγραμμένα ''κανόνια'', την ώρα που αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός οι πραγματικές δανειοδοτήσεις στην οικονομία, για τις οποίες μιλάει στη συνέντευξη σε χρόνο μέλλοντος, ως ανίδεος για τον ''φόνο''.  

Ούτε για το χρέος ξέρει τίποτα, παρά να απαντάει στη σχετική ερώτηση με αόριστες ''αρλούμπες'' του τύπου: ''Θα πάμε σε μια λύση μεταβατική, η οποία θα εξασφαλίσει ότι το χρέος και οι δαπάνες εξυπηρέτησης του δεν θα αποτελούν εμπόδιο στον μακροχρόνιο δανεισμό, τις άμεσες επενδύσεις και την άσκηση κοινωνικής πολιτικής''. Καταλάβατε τίποτα;  

Δεν ξέρει τίποτα για όλα τούτα ο επόπτης ''αντιπρόεδρος''. Tα προσπερνάει όπως έκανε πάντα και ''νίβει τα χέρια του''. Το μόνο που ξέρει ο Γ. Δραγασάκης είναι ότι χρειάζεται γενικώς ''μια κοινωνική συμμαχία για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα με βάση την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στη χώρα''!!!  

Αυτό σημαίνει υπέρβαση και διορατικότητα. Πνίγουμε την οικονομία και την κοινωνία χωρίς τέλος με τα μνημόνια και την ίδια ώρα ''ονειρευόμαστε΄΄ μεταμνημονιακές συμμαχίες για μια Ελλάδα που έχει διαλυθεί και θα πηγαίνει στο πουθενά. Η γελοιότητα δεν έχει όρια, παρά μόνο όταν σκοντάφτει πάνω στην ανευθυνότητα και την κουτοπονηριά! 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου