Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ: "ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" - ΕΚΑΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ -(VIDEO)



πηγή:


Ακόμα και τον Χατζηνικολάου έβγαλε από τα ρούχα του ο ποταμίσιος υπάλληλος του Μπόμπολα. Ο Σταύρος κατηγόρησε κατάμουτρα τον Χατζηνικολάου πως έλεγε ψέματα, όταν ο τελευταίος του θύμισε πως το Ποτάμι ψήφισε το τρίτο (με το συμπάθιο) μνημόνιο! Επέμενε μάλιστα ότι δεν ψήφισε Μνημόνιο αλλά Ευρώ κάνοντας έτσι τον Νίκο Χατζηνικολάου έξω φρενών!

Από αυτό βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα: Το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, αν δεν ξέρει το Σταύρο, είναι πως ο αρχηγός του Ποταμιού έχει πάθει αμνησία. Ίσως να μη θυμάται, ο καημενούλης, τι ψήφισε όχι μόνο στη Βουλή αλλά και στο Δημοψήφισμα. Βέβαια επειδή όλοι γνωρίζουν πόσο "σοβαρό" κόμμα είναι το Ποτάμι και ο επιστάτης, που ο Μπόμπολας τον έβαλε στο πόδι του, δεν αιφνιδιάστηκαν καθόλου. Ποιός έχασε την τσίπα του για να τη βρει το σιγανό ποταμάκι της ελληνικής σαπίλας; Ναι, είναι Άδωνης, εντελώς ξετσίπωτος δηλαδή. Όχι μόνο ψήφισε αλλά υπερασπίστηκε με λύσσα κάθε Μνημόνιο. Όταν όμως είδε, πως με αυτά, από τη μια δεν του δίνουν καρέκλα υπουργού, ενώ από την άλλη δεν θα ξαναδεί Βουλή ούτε με τηλεσκόπιο, προκαλεί τη μνήμη και τη νοημοσύνη μας διαστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα.

Αν μπορούσα να τον παρομοιάσω, θα τον έλεγα ότι μοιάζει με ένα άπιστο σύζυγο που πιάστηκε επ' αυτοφώρω από τη γυναίκα του γυμνός στο κρεβάτι να ερωτοτροπεί με νεαρά και αυτός να λέει τη θρυλική πλέον ατάκα: "Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις"! Δεν είναι αυτό που νομίζουμε: Όοοχι! Δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, τόσο δειλός και ταυτόχρονα τόσο ανεγκέφαλος. Είναι ακόμα χειρότερος.

Το επόμενο που βλέπουμε, είναι πως το μνημόνιο τρώει όχι μόνο συνταξιούχους ή μισθωτούς αλλά και τα πολιτικά του παιδιά, είτε είναι γαλάζια, είτε πορτοκαλί, είτε έχουν οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ακόμα κι αν εμφανίζονται άχρωμα. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλους φόρους. Περισσότερο απ' όλα δεν αντέχει ανόητους, που νομίζουν ότι μπορούν να αμολούν τέτοιες χοντρές κοτσάνες και να γίνονται πιστευτοί. Δεν γίνονται σε καμία περίπτωση.

Τώρα για τον Χατζηνικολάου, που ο Σταύρος τον είπε "κύριο Τσίπρα": Δεν είναι με τον Τσίπρα, είναι κι αυτός με την ίδια ακριβώς πολιτική, που είναι όλοι οι λυκάνθρωποι του ελληνικού κυνοτροφείου. Είναι γνωστό πως είναι ΝΔ, δεν το κρύβει άλλωστε. Ο Χατζηνικολάου είπε απλά, πως, αφού ψήφισαν Μνημόνιο, είναι κουτό να μην συνεχίσουν την ίδια γραμμή και να το παίζουν αντίθετοι εκβιάζοντας να τους δοθεί καρέκλα. Πολύ πιο έξυπνος ο Χατζηνικολάου από τον αρχηγό του δεκανικιού, γνωρίζει πως, αν κάνει εκβιασμό το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ ή ο Λεβέντης, ο Τσίπρας ίσως πάει ξανά σε εκλογές! Βέβαια τώρα η φθορά θα είναι τεράστια για όλα τα μνημονιακά κόμματα, αφού ο κόσμος είναι πολύ αγανακτισμένος με κάθε δοσίλογο, όμως την ίδια τακτική χρησιμοποίησε με μερική επιτυχία ο Σαμαράς. "Ψηφίστε με, αλλιώς θα κάνω εκλογές και ναι μεν εγώ θα χάσω, αλλά εσείς θα εξαφανιστείτε". Επιπλέον δεν υπάρχει ακόμα κόμμα που να εισπράττει την οργή και την απογοήτευση όπως έγινε με τη ΝΔ κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση. "Ακόμα", σύντομα όμως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για το ΣΥΡΙΖΑ.

Νομίζω πως ψήνεται οικουμενική. Πως ξεδιάντροπα θα βρεθούν όλοι μαζί στο δείπνο που θα έχει κυρίως πιάτο... εμάς. Όλα τα άλλα είναι μεταξύ αρπακτικών για το ποιός θα φάει τη μεγαλύτερη μπ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου