Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ


Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της 

πείνας, της παραπλάνησης, της 

εξαθλίωσης 

με 153 "Ναι" και 145 "Οχι"



πηγή:

Οι μάσκες έπεσαν και ο ισοπεδωτικός προϋπολογισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πλέον γεγονός - Άβουλοι, απαθείς και επικίνδυνοι, Τσίπρας και Καμμένος βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση και τους πολίτες στην ανέχεια, επιχειρώντας παράλληλα να μας πείσουν ότι το δικό τους μνημόνιο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. 

«Ναι» ψήφισαν 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ 145 βουλευτές καταψήφισαν τον προϋπολογισμό.

Απόντες ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βαγιωνάς και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Η ψήφιση του πρώτου προϋπολογισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζει μια για πάντα τέλος στην ακατάσχετη μπαρουφολογία των κυβερνητικών εταίρων, Τσίπρα και Καμμένου, που βάλθηκαν να μας πείσουν πως το... γύρισαν για το καλό του ελληνικού λαού και πως αυτό που ασκούν δεν είναι σκληρή, αντιλαϊκή, μνημονιακή πολιτική, αλλά κάτι άλλο...

Αν μη τι άλλο θλιβερή ήταν και η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου που προσπάθησε να πείσει από το βήμα της Βουλής ότι το αριστερό μνημόνιο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα, περιγράφοντας παράλληλα μια πλασματική εικόνα για την ελληνική κοινωνία και για την ελληνική αγορά. 

Κυβερνητικοί βουλευτές και συγκεκριμένα μίντια προσπαθούσαν να πείσουν τις προηγούμενες ημέρες πως η πολιτική που ασκείται γίνεται για να οδηγηθεί η Ελλάδα στην ανάπτυξη, την ίδια ώρα που υπερασπίζονταν τον προϋπολογισμό της εξαθλίωσης για το 2016.

Ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί δεν προσφέρει καμία δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της χώρας. Οι αριθμοί του είναι αμείλικτοι και ταυτόχρονα αμφίβολοι. Η κυβέρνηση έχει προϋπολογίσει έσοδα από νέα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων και αγροτών και νέες άγριες επιβαρύνσεις σε βάρος του ήδη εξαντλημένου φορολογικά ελληνικού λαού.

Συνδυάζοντας τη μείωση των εισοδημάτων με αύξηση των υποχρεώσεων είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα προγραμματισμένα έσοδα... δεν θα εισπραχθούν αλλά θα γίνουν σύντομα ακόμη μεγαλύτερα χρέη, αφού «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Οι βουλευτές που ψήφισαν το βράδυ του Σαββάτου τον προϋπολογισμό καταδίκασαν, εν γνώση τους, την οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση και επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως στρατηγική για να βγει η χώρα από το τέλμα των μνημονιών και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει καμία στρατηγική για ανάπτυξη.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου