Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ


πηγή:
Πιτσιρίκος

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, από νεοναζί, στην διάρκεια του συλλαλητηρίου που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, περί μη γενοκτονίας των Ποντίων.

Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που μπορεί να κάνει Εμφύλιο Πόλεμο, με αφορμή μια γενοκτονία των Ελλήνων.

Επίσης, οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που πρέπει να βλέπει με απάθεια κάθε μέρα, επί μήνες, εκατοντάδες πρόσφυγες να πνίγονται στο Αιγαίο αλλά πρέπει να θεωρεί βία μόνο τις σφαλιάρες των νεοναζί σε έναν βουλευτή.

Πάντως, είναι άτυχοι οι πρόσφυγες που πνίγηκαν σήμερα στο Αιγαίο, γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, οπότε δεν θα εμφανιστούν τα πτώματά τους στην τηλεόραση και δεν θα γίνουν σταρ σαν τα προηγούμενα πτώματα.

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση των νεοναζί κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου αλλά, μεταξύ μας, τώρα πια όλοι καταδικάζουν την βία, επειδή βλέπουν τις μπούφλες να έρχονται.

Επίσης, τα κόμματα λένε πως κινδυνεύει η Δημοκρατία εξαιτίας της επίθεσης των νεοναζί στον κ. Κουμουτσάκο αλλά δεν υπάρχει Δημοκρατία στα προτεκτοράτα -υπάρχει μόνο Δικτατορία των Μνημονίων-, οπότε, ευτυχώς, δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία που δεν έχουμε.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» της επίθεσης εναντίον του τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Ηθικός αυτουργός της επίθεσης των νεοναζί κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου δεν είναι ο Νίκος Φίλης αλλά ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι οπλαρχηγοί του 1821· αυτοί φταίνε για όλα τα κακά που μας έχουν βρει.

Αν ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι οπλαρχηγοί δεν έκαναν την Επανάσταση, σήμερα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

(Όλοι κάνουν τους έκπληκτους από την επίθεση των χρυσαυγιτών στον Γιώργο Κουμουτσάκο. Χτες το βράδυ έγραψα «Ποιος ωφελείται από την δήλωση Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων;».
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου