Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ " ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ " ΑΛΛΑ " ΔΟΥΡΟΥ ΑΡΕΝΑ"


πηγή:
Πιτσιρίκος

Στο πλαίσιο της σύγκρουσής της με τα μεγάλα συμφέροντα, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφορούσε το γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κάποιοι νομίζουν πως θα είναι γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά τη συνάντηση με την Ρένα Δούρου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως θα ονομάσει το γήπεδό του «Δούρου Αρένα» -και όχι Αγιά Σοφιά- και θα βαράει πέναλτι στη Ρένα, η οποία θα πέφτει σαν τίγρης στην δεξιά της γωνία, ενώ θα μοιράζονται και τις εισπράξεις.

Το «Δούρου Αρένα» ήταν μια κοινή απόφαση της Ρένας και του Δημήτρη, αν και η Ρένα ήθελε το γήπεδο να λέγεται «Δούρου Ρένα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε ακόμα πως το Δούρου βγαίνει από το Κουμουνδούρου και πως αυτός ήταν συριζαίος από μικρός.

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ονομάσει το γήπεδό του «Δούρου Αρένα» εκνεύρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε πως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα μετονομαστεί σε «Αλέξης Τσίπρας».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δήλωσε πως το γήπεδο της Λεωφόρου θα μετονομαστεί σε «Πρώτη Φορά Αριστερά».

Η σύγκρουση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τους ολιγάρχες και ο ολομέτωπος πόλεμος της κυβέρνησης με το λαθρεμπόριο καυσίμων συνεχίζεται, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις και είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

(Τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας θα τους ρωτήσει κάποιος για το γήπεδο;)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου