Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ



πηγή:
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


Ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης είναι από τα άτομα που έχουν καταγωγή απ’ το λεγόμενο «βαθύ αυριανικό ΠΑΣΟΚ» και σήμερα έχουν προσκολληθεί στον μνημονιακό Σύριζα.

Στο παρελθόν έκανε εκπομπές στο θρυλικό Κανάλι 29 του Κουρή. –οι παλιοί θα θυμούνται τις μοναδικές εκπομπές που έκανε στο ίδιο κανάλι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος καθώς και τα σπαρταριστά ρεπορτάζ που παρουσίαζε ο ηθοποιός Βασίλης Μπουγιουκλάκης που έπαιρνε κάθε μέρα σβάρνα της λαϊκές αγορές- ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Μάη του 2012 κατέβαινε υποψήφιος στην μονοεδρική της Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, λοιπόν αυτός ο τύπος, εργαζόμενος στην ΕΡΤ, πήγε να εφαρμόσει μια τακτική που διδάσκεται σε όλες τις σχολές της παραδημοσιογραφίας –πόσο μάλλον σε κάποια σενάρια για δημοσιογράφους όπως αυτά που οργάνωνε το ΔΝΤ- αλλά την πάτησε άσχημα.
Η τακτική που πήγε να εφαρμόσει εστιάζεται στο ότι παρουσιάζεις μια ερώτηση με πλασματικά, κατασκευασμένα δεδομένα και εκμαιεύεις την απάντηση που θέλεις.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως την πάτησε. Κι αυτό γιατί απέναντι του δεν είχε ένα πολιτικάντη της σειράς, αλλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είναι «γάτα» και δεν «τσιμπάει» σε τέτοια φτηνιάρικα κόλπα.


===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου