Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ: ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΡΘΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ- (VIDEO)

«Είναι μεγάλη ντροπή, να έρχονται αυτοί που είναι οι υπαίτιοι για αυτή την καταστροφή να μας λένε ότι θα καταστραφεί η Ελλάδα, αν ψηφίσει ο κόσμος ΟΧΙ και τιμήσει τις παραδόσεις του και δεν μείνει σκυφτός» είπε ο Θ. Θ. Μικρούτσικο σε ένα αγανακτισμένο κατηγορώ εναντίον των πραγματικών υπευθύνων για την καταστροφή της χώρας.


"Και έβγάλαν και τα φαντάσματα με νούμερο ένα τον κ. Σημίτη, ο οποίος είναι υπόλογος για το μεγαλύτερο έγκλημα αναδιανομής του πλούτου από τη γέννηση του ελληνικού κράτους μέχρι το 1999 και ο αριμάνιος Κώστας Καραμανλής ο οποίος καλά έπαιζε το play station, τόσα χρόνια στο σπίτι του και δεν μίλησε όταν αυτοκτόνησαν 7.000 άνθρωποι και όταν χάναν τη δουλειά τους χιλιάδες άνθρωποι και μίλησε τώρα, ενώ 5 χρόνια ήταν εν σιωπή. Δεν δικαιούται να μιλάει."

Αρχικά εξήγησε ότι "υπάρχει ένα σχέδιο από τις άρχουσες ελίτ της Ευρώπης που κινούνται στο πεδίο του νεοφιλελευθερισμού το οποίο θέλει σε περιόδους κρίσης τους πλούσιους λιγότερους και πλουσιότερους και τους φτωχούς περισσότερους και φτωχότερους. Θέλει επίσης να κάνει την Ελλάδα αποικία χρέους, προτεκτοράτο και να φτάσει με μια εσωτερική υποτίμηση αφού ανήκουμε στην Ευρωζώνη μισθούς και συντάξεις στα 300 ευρώ".


"Και βρέθηκαν τα delivery boys για να το εφαρμόσουν, οι κυβερνήσεις του Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που αποτελείωσε την ανθρωπιστική καταστροφή που συνίσταται στη μείωση 25% του ΑΕΠ, στην ανεργία 30% και των νέων ανθρώπων στο 60%, που κατακερμάτισαν την μεσαία τάξη."

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ
 ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ 
ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ




Θ. Μικρούτσικος: Ψηφίζω ΟΧΙ
για να μείνω όρθιος και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ


===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου