Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ



πηγή:
Πιτσιρίκος

Η ασυλία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -επειδή τάχα έδιναν μια εθνική μάχη- τελείωσε για εμένα χτες, με το κατάπτυστο μνημόνιο που συμφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας. Για μήνες, παρακολουθώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Φίλης, να λένε ένα κάρο ανοησίες στα κανάλια των ολιγαρχών που ο ΣΥΡΙΖΑ θα διέλυε. Θα τους διαλύσει από αύριο. Παρέα στην κυβέρνηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Μπόμπολα.

Στο εξής, ξεχωρίζω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά που θα προσκυνήσουν και σε αυτά που θα τιμήσουν τον λόγο τους και δεν θα προσκυνήσουν.

Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Φίλης, κάνοντας αντίσταση στους ολιγάρχες από τον ΑΝΤ1, ταύτισε την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Φίλης είπε ότι «η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμπλέει με την Χρυσή Αυγή σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας».

Φυσικά, αυτό που ενοχλεί τον Νίκο Φίλη είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είπε ναι στον εκβιασμό των δανειστών, όπως έκανε ο ίδιος.

Ποια ήταν, όμως, η σύμπλευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Χρυσή Αυγή στη συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισηγήθηκε η διαδικασία να ξεκινήσει στις 6 το πρωί. Ο Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε να ακυρωθεί η διαδικασία.
Αυτό δεν είναι ακριβώς σύμπλευση.

Είναι ολοφάνερο πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαλάει τα σχέδια των προσκυνημένων.

Είναι βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να την οδηγήσουν στην έξοδο.

Αν δεν τους βγαίνει η πρόταση μομφής, θα βρουν κάποιον άλλον τρόπο. Θα παίξουν με την Χρυσή Αυγή.

Αλλά να ξέρουν πως οι πολίτες είναι υποψιασμένοι. Και ενεργοί.

(Στη φωτογραφία, ο Νίκος Φίλης στο ATM της Βουλής, αμέσως μετά τον ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών από τους εκβιαστές. Όπως βλέπετε, ήταν έτοιμος για ρήξη και μάχη για τα δίκια του λαού. Έβαλα την πιο κολακευτική φωτογραφία για τον Νίκο Φίλη. Δεν φαίνεται το πρόσωπό του, ενώ το ATM του «κόβει» λίγο.)

(Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει ανάγκη από υποστήριξη. Είναι Πρόεδρος της Βουλής και έχει την δυνατότητα να μιλάει όπου επιθυμεί. Όποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίσει το bullying των συναδέλφων του για να υποκύψει, θέλω να ξέρει πως το μπλογκ μου είναι ανοιχτό. Δεν ζούμε στον Ιούλιο του 1965. Είναι ο Ιούλιος του 2015. Κι αυτό το μπλογκ το διαβάζουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Και είναι πιο αξιόπιστο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ευχαριστώ.)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου