Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«ΛΙΩΜΑ» ΕΚΑΝΕ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΣΙΩΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ-(VIDEO)



πηγή:

«Λιώμα» έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου Την Κοσιώνης και την προσπάθεια της να υπερασπιστεί την μνημονική πολιτική.

 Και ήταν αναμενόμενο.

Η δημοσιολόγος του Αλαφούζου δεν διαθέτει ούτε την προκλητικότητα του Μπάμπη (ένας είναι ο Μπάτμπης) ούτε την αναίδεια του Πρετεντέρη αλλά ούτε και την καμουφλαρισμένη «ουδετερότητα» του Τσίμα οπότε ήταν σαν να έριχνε ζαριές με τον αντίπαλο παίχτη να διαθέτει «γεμάτα» ζάρια.

Το «ξεπουπούλιασμα» πήρε την μορφή πανωλεθρίας, φτάνοντας στο σημείο,η δημοσιογράφος του Σκάι,  να δυσκολεύεται  να ψελλίσει έστω και το παραμικρό αντεπιχείρημα μπροστά στον καταιγιστικό, τεκμηριωμένο, λόγο της προέδρου της βουλής.


Το ‘χουμε δεδομένο ότι το στέλεχος της τηλεόρασης του Φαλήρου που είχε την «φαεινή»  ιδέα να καλέσει  την πρόεδρο της βουλής να δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό δίαυλο -«μνημονική ερπύστρια που προσπαθεί να κατεδαφίσει συνειδήσεις και να ισοπεδώσει την διάθεση αντίστασης ενός λαού» -που θα ‘λεγε   και η Ζ. Κωνσταντοπούλου θα το «φυσάει και δεν θα κρυώνει».

Θα αδικήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια σχολιασμού της συνέντευξης της προέδρου της βουλής, οπότε την παραθέτουμε ολόκληρη και τα συμπεράσματα δικά σας.



===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου