Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΦΕΛΗΣ ή ΑΦΕΛΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ;


πηγή:
Πιτσιρίκος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίδοξος αρχηγός της ΝΔ, δήλωσε πως δεν έχει συμβεί κάποιο γεωπολιτικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή, που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση των ροών που παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες…

Ο χάρτης παρουσιάζει κάποια από αυτά τα ασήμαντα γεωπολιτικά γεγονότα που έχουν ξεριζώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τα σπίτια τους, με ένα μεγάλο μέρος εξ” αυτών να πνίγεται στα νερά της Μεσογείου.

Ασήμαντα γεωπολιτικά γεγονότα, όλοι οι πόλεμοι που συνεχίζονται, έχοντας τη στήριξη, ή στην καλύτερη περίπτωση τη σιωπή των κυβερνήσεων που παραπονιούνται για την αύξηση των ροών των προσφύγων.

Επικίνδυνα αφελείς ή αφελώς επικίνδυνοι;

(Αγαπητέ Jo Di, δεν είναι αφελείς, είναι επικίνδυνοι και κυνικοί. Είναι ο κυνισμός και το θράσος που τους κράτησαν στην εξουσία για να συνεχίσουν να διαλύουν την χώρα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Είναι ο κυνισμός και το θράσος που επιτρέπουν στο ζαβό παιδί του Μητσοτάκη να είναι ακόμα στη Βουλή και να έχει και βλέψεις για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Και βέβαια, ξέρουν καλά πως μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της περιοχής αλλά και ούτε τους ενδιαφέρει, αφού τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν γίνεται, εν έτει 2015, να ψηφίζουν ακόμα τους γιους και τις κόρες των πολιτικών που διέλυσαν τη χώρα. Από την άλλη, να τους χαίρονται.)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου