Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


πηγή:

Παπαλάμπραινα


Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και επίδοξος διαμορφωτής της κοινής γνώμης προσπαθεί να μας πείσει ότι... βουλωμένο γράμμα διαβάζει, μέσω άρθρου του στα “Νέα”

Στο άρθρο του στα “Νέα”, ο Γιάννης Πρετεντέρης υποστηρίζει ότι η μοναδική οδός που έχει μπροστά της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός με τους Ευρωπαίους, που θα αποτελεί “ευθεία και έμπρακτη  αναίρεση όσων υποστήριζε και υποσχόταν έως τώρα”.

Ο Πρετεντέρης, πιστός στην καταστροφολογική τακτική, αναφέρει:
“Όταν οι Ευρωπαίοι εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, θα πέσει μόνη της. Αργά ή γρήγορα. Τώρα, τον Ιούνιο, ή λίγο μετά. Περίπου όπως κατέρρευσε το 2002 ο κυβερνητικός συνασπισμός με τον Χάιντερ στην Αυστρία. Περίπου όπως έπεσε στις Κάννες η κυβέρνηση Παπανδρέου, και στη συνέχεια ο Μπερλουσκόνι”.

Με τούτα και με κείνα, ο δημοσιογράφος διαμορφώνει και μια επαγγελματική εναλλακτική, σε περίπτωση που παρατήσει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Αν οι δημοσκοπήσεις συνεχίσουν να δείχνουν ότι η κοινωνία δεν τσιμπάει στην προπαγάνδα, πεδίον δόξης λαμπρό για τον Πρετεντέρη η χαρτομαντεία, η χειρομαντεία, η καφεμαντεία... Το Mega και ο ΔΟΛ θα του δώσουν και πιστοποιητικό για το κληρονομικό του χάρισμα, με υδατογράφημα της Νέας Δημοκρατίας.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου