Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

MEGA ΚΑΙ ΣΚΑΙ, ΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....


πηγή:
Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αναμένουμε και τα κλάματα

 του Μπάμπη Παπαδημητρίου

 και του Άρη Πορτοσάλτε.



Δεν πρόλαβε την Παρασκευή το μεσημέρι να αποφασίσει η κυβέρνηση την επανεξέταση της αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης για τις κτιριακές εγκαταστάσεις στις Σκουριές και λειτούργησαν τα... φιλολαϊκά αντανακλαστικά των καναλιών.

Πρώτο ήρθε το Mega με ρεπορτάζ του το Σάββατο βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στο επίκεντρο οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά. Το Μεγάλο Κανάλι βρέθηκε στο πλευρό τους, όπως στάθηκε στο... πλευρό όλων των εργαζόμενων (και... απολυμένων) τα μνημονιακά χρόνια. Πάντοτε υπέρ τους ο Γιάννης Πρετεντέρης η Όλγα Τρέμη και ο (που χάθηκε αυτή η ψυχή;) Μανόλης Καψής.

Κι ακολούθησε τη Δευτέρα το αχτύπητο και ...φιλεργατικό ντουέτο Λυριτζή-Οικονόμου στο πρωινό του Σκάι. Αναμενόμενο, γνωστοί και οι δυο τους για την ευαισθησία τους σε ανάλογες περιπτώσεις. Πάντοτε υπέρ λαού, πάντοτε εναντίον της εξουσίας.


Αναμένουμε και τα κλάματα του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Άρη Πορτοσάλτε. Κι αν αποφασίσει η κυβέρνηση να βάλει «χέρι» και στα ανταλλακτήρια χρυσού, εκεί να δείτε τι έχει να γίνει. Θα βγουν στο αντάρτικο τα κανάλια!
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου