Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ


πηγή:
Γιώργος Ανανδρανιστάκης


Το ΚΚΕ χάνει τους ψηφοφόρους του, χάνει και την επικοινωνιακή του δεινότητα. Θα θυμόσαστε προφανώς το τηλεοπτικό σποτ των ευρωεκλογών του 2009, όπου μια καλοντυμένη κοπέλα πλησιάζει έναν ταξιτζή που κάνει πιάτσα στο Σύνταγμα και τον ρωτάει αν είναι ελεύθερος. «Πού πάτε;», την ρωτάει ο ταξιτζής. «Βρυξέλλες», απαντάει η κοπέλα. «Εγώ πάω αγώνα!» ανταπαντάει ο ταξιτζής, γκαζώνει και χάνεται στο βάθος της εικόνας.

Κορυφαίο σποτ, άκρως αποδοτικό για το ΚΚΕ, όχι όμως και για τον δυστυχή ταξιτζή, που αν φώναζε «εγώ πάω αγώνα» κάθε φορά που κάποιος του ζήταγε κούρσα, θα τα κατέβαζε τα ρολά αυθωρεί και παραχρήμα.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Πάνε τα ευφάνταστα σενάρια, πάνε και τα εξωτερικά πλάνα. Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΚΚΕ για τις εκλογές του 2015 είναι φτωχό και μίζερο, δείχνει κάτι θολές φωτογραφίες του Σαμαρά και του Τσίπρα, επενδεδυμένες μουσικά και στιχουργικά με το «'Ηταν ψεύτικα», του Άκη Πάνου. « Ήταν ψεύτικα», κάτω από τη φωτογραφία του Σαμαρά, «Ήταν κάλπικα», κάτω από τη φωτογραφία του Τσίπρα, ο ψεύτης και ο κάλπης, μια από τα ίδια δηλαδή, άσε που ο κάλπης είναι χειρότερος από τον ψεύτη, διότι μας αρπάζει τις ψήφους μέσα από την κάλπη.

Το έπιασες το υπονοούμενο, ψηφοφόρε; Πάλι καλά που το έκοψαν εγκαίρως το τραγούδι, γιατί θα ακουγόταν και το «ήταν θάνατος, τα φιλιά που με κερνούσες, ήταν θάνατος», οπότε το πράγμα θα αποκτούσε διαστάσεις μεταφυσικές.


Το επόμενο σποτ του ΚΚΕ θα έχει θέμα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ή ανοχής, οπότε θα περάσουμε αναγκαστικά από τον Άκη Πάνου στον Μάρκο Βαμβακάρη. Τα δύο επικρατέστερα τραγούδια είναι το «Σκύλα μ' έκανες ρεζίλι / στον Πασά και τον Βεζίρη» και το «Να πεθάνεις, να πεθάνεις, να πεθάνεις / με τα νάζια που μου κάνεις». Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε το τραγούδι που θα εκφράσει το άσβεστο μένος του Κουτσούμπα, που έσπευσε να μιλήσει για «μεγάλο θράσος» και για «εκβιασμό».

Θράσος των αλλόθρησκων, των μολυσμένων, των πορνών της Βαβυλώνας, που τολμούν να κοιτάξουν στα μάτια τους αμόλυντους, τους πεφωτισμένους, τους φύλακες του Αγίου Δισκοπότηρου. Αν αποτύχει στις εκλογές, η ηγεσία του ΚΚΕ θα μετεξελιχθεί σε σέχτα θρησκευτική κι εκεί θα είναι ασυναγώνιστη, τύφλα να έχουν οι Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας.

Κι όμως, το μένος του Κουτσούμπα ωχριά μπροστά στο μένος της Λιάνας Κανέλη, που εκλαΐκευσε την αντίδραση του ΚΚΕ με τρόπο απαράμιλλο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ζητάει να κατεβάσουμε τα βρακιά μας!» ούρλιαξε η εκλεκτή της κ. Παπαρήγα, κατευθύνοντας τη φαντασία μας σε δρόμους αμαρτωλούς.


Πιπέρι στο στόμα! Ντροπή να λέει τέτοια πράγματα μια κυρία και μάλιστα κυρία θεοσεβούμενη. Θα τρίζουν τα κόκαλα του πνευματικού σας μέντορα, του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, κυρία Λιάνα μας. Τζάμπα πήγαν οι ορμήνιες του Μακαριστού.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου