Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΜΕΛΙΣΑΝΝΙΔΗΣ:ΚΛΙΜΑ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Πηγή:
Θανάσης Καρτερός


ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ

Ο Μελισσανίδης πρέπει να παραπεμφθεί για απόπειρα δολοφονίας του διαιτητή Ζωγράφου. 
Επίσης είναι λαθρέμπορος, συκοφάντης,θρασύς και γελωτοποιός. 
Παρεμβαίνει στη διαιτησία για να ορίζονται διαιτητές της προτίμησής του.
Και τέλος μαζί του γελάνε τα δικαστήρια και τα κάγκελα στις φυλακές της χώρας που τον έχουν φιλοξενήσει κατ' επανάληψη. 
Αυτά μεταξύ άλλων φορτώνει επισήμως στο γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ιδιοκτησίας του κυρίου Μαρινάκη.


Ο Μαρινάκης, από την άλλη, είναι Κατίνα, Μπούλης, και είπε μαμά όταν έγινε είκοσι χρόνων. Εμπλέκεται σε ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και παραγόντων, είναι επικεφαλής της χούντας του ποδοσφαίρου, μιλάει για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο ενώ παντελονιάζει τα λεφτά από το Champions League. 
Α, υπήρχε κι ένα πλοίο που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνη, και συσχετίστηκε με κάποιον που είναι δεξί του χέρι.
Ενώ οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι γκρανκάσες. Πηγή, ο κύριος Μελισσανίδης.

Κλίμα μαφίας αποκαλύπτει εν ολίγοις η σύγκρουση μεταξύ δύο επιχειρηματιών, που ελέγχουν ιστορικούς ελληνικούς συλλόγους. Και ως δημόσια πρόσωπα, θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει είτε όχι, δεν επηρεάζουν μόνο τον αθλητισμό, αλλά και μεγάλα τμήματα της κοινής γνώμης, αξιοποιώντας την ιστορία και τη φανέλα. Είδατε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά. Και τι γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τα λεφτά που διεκδικεί η ΑΕΚ, δηλαδή ο Μελισσανίδης, από την Περιφέρεια, για το γήπεδο.

Εδώ το θέμα δεν είναι να μείνει ο αθλητισμός έξω από τον καυγά, όπως ειπώθηκε. Αν δει κανείς τη γενική εικόνα, τη στάση του Αλαφούζου, του Σαββίδη και άλλων παραγόντων, την έξαρση της βίας, τις κουμπαριές με την εξουσία, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθεί: Ποιος αθλητισμός; Διότι και το ένα δέκατο από όσα λέγονται να είναι σωστά, τότε η υπόθεση δεν αφορά σε κάποια πρόσωπα και στο ποινικό τους μητρώο, ή στο ήθος τους. Αφορά στην καθολική σήψη που αγκαλιάζει όλο το αθλητικό οικοδόμημα.

Εν αρχή αναμένεται φυσικά το νυστέρι της Δικαιοσύνης. Γρήγορα, αμείλικτα και προς κάθε κατεύθυνση, για να μη σέρνεται αυτό το χάλι. Και εν μέσω αυτής της μπόχας, μια είναι μπορεί να είναι η καθαρή στάση της Πολιτείας, της Περιφέρειας, της Αυτοδιοίκησης. Πολύ περισσότερο της Αριστεράς: Ούτε ευρώ σε κανέναν τους, όποια φανέλα κι αν μας μοστράρει...
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου