Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ


πηγή:

Ιδιαίτερα... ενοχλητικός έχει αποδειχθεί ο Μανώλης Γλέζος κατά την ακρόαση των νέων επιτρόπων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πρώτα... περιποιήθηκε τον Ούγγρο υποψήφιο επίτροπο Παιδείας και Πολιτισμού Τibor Navracsics, όταν του είπε, «αν, όπως λέτε, 'ο πολιτισμός είναι το πιο δυνατό σημείο της Ευρώπης', δεν μπορεί να στηρίζεται στην αρπαγή, τη λεηλασία και τη λαφυραγωγία», φέρνοντας και τρία παραδείγματα: Η Γερμανία δεν επιστρέφει στην Ελλάδα τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που άρπαξε το Γ΄ Ράιχ. Η Αγγλία αρνείται να επιστρέψει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Η Γαλλία ούτε καν συζητά να επιστρέψει την Αφροδίτη της Μήλου.

Μετά ήρθε η σειρά του Ιρλανδού υποψήφιου επιτρόπου Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου Phil Hogan, στον οποίον ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφηγήθηκε μια... ιστορία:
«Η μαστίχα της Χίου, η σταφίδα της Κορίνθου, το σταμναγκάθι και το δίκταμο της Κρήτης είναι μερικά από τα ενδημικά είδη. Στη Νάξο, εκτός από τις πατάτες, ευδοκιμεί και το κίτρο. Κατ' εντολή, όμως, της κ. Μέρκελ, μας έφεραν ένα ψεύτικο φυτό, με σιδερένιες ρίζες και γυάλινα άνθη: τα φωτοβολταϊκά. Θα έρθετε να ξεριζώσουμε μαζί τα σιδερένια φυτά;», ήταν το ερώτημα που του απηύθυνε.

================================================================
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ



===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου