Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΦΑΦΛΑΤΑ


Από τον Πιτσιρίκο

Μιλώντας χτες στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή. Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ -ακόμα και να το ήθελε- δεν μπορεί να πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι αγκαλιά με την ακροδεξιά ομάδα του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που υιοθέτησε την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την «ανακατάληψη των πόλεων», κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή.
Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά και στενό συνεργάτη του επί 40 χρόνια.

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την ημέρα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε μέσα στη Βουλή πως ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, είχε επαφές μαζί του· και ο Γιώργος Μουρούτης -σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο- παραμένει ακόμα στην θέση του.

Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή. Κυλιούνται στον ίδιο βούρκο.

Ο χρόνος του Αντώνη Σαμαρά έχει τελειώσει. Και το ξέρει.

Αυτό δεν εμποδίζει τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίζει να γίνεται ο πιο γελοίος πρωθυπουργός της νεότερης ελληνικής Ιστορίας.

Αντώνης Σαμαράς, ο θρησκόληπτος πιτσαδόρος.

Κι όλα αυτά, ως αρχηγός ενός κόμματος που κυβερνάει, έχοντας το 14% του εκλογικού σώματος.

Γιατί, πάνω απ’ όλα, η Δημοκρατία.
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου