Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΒΟΡΙΔΗΣ:Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Βορίδης στις 9 Μαΐου: Ο Σαμαράς θα

 παριστάνει το δικτάτορα αν χάσει

 τις εκλογές;



Θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης σε ενδεχόμενη ήττα στις ευρωεκλογές έθεσε λίγο πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις με... τσεκουράτο τρόπο ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σε εκδήλωση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Ανατολικής Αττικής στη Ραφήνα - «Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια με τα ποσοστά που κατέγραψε την προηγούμενη Κυριακή» επαναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Μ. Βορίδης, λίγο μετά το 16ο λεπτό του παρακάτω βίντεο προειδοποιεί ότι σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα προκύψουν πολιτικές επιπτώσεις: «Με τι νομιμοποίηση θα πάει αύριο ο Σαμαράς να διαπραγματευτεί τη διευθέτηση του χρέους» αναρωτιέται και προσθέτει: «Ο Σαμαράς τι θα παριστάνει; Το δικτάτορα που θα κάθεται (σσ στην εξουσία) είτε έχει την έγκριση των πολιτών είτε δεν την έχει; Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Το δίλημμα είναι εξ' αντικειμένου τοποθετημένο». 



Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «απολύτως πραγματικά και εύλογα» τα ερωτήματα που απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στους πολίτες της Ραφήνας και τονίζει ότι «η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια με τα ποσοστά που κατέγραψε την προηγούμενη Κυριακή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές δηλώσεις Βορίδη:
«Με το απολύτως πραγματικό ερώτημα, με ποιά νομιμοποίηση και «πώς θα διαπραγματευτεί ο Σαμαράς αν ηττηθεί στις εκλογές», καθώς και με το επίσης εύλογο ερώτημα  «τι θα παριστάνει,  το  δικτάτορα;»,  απευθύνεται ο κ. Βορίδης σε πολίτες σε συγκέντρωση στη Ραφήνα και τους καλεί να στηρίξουν τη ΝΔ. Αυτά μόλις λίγες ημέρες πριν στις 9/5.

Μετά τις εκλογές ο κ. Σαμαράς φαίνεται πως αγνοεί το μήνυμά τους, γυρίζει την πλάτη του στους πολίτες, και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέτει το ζήτημα της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης καταγγέλλεται για θεσμική εκτροπή.

Επαναλαμβάνουμε πως η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια με τα ποσοστά που κατέγραψε την προηγούμενη Κυριακή. Ο λαός μίλησε».
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου