Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΑΝ. ΓΛΕΖΟΣ:Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ-(VIDEO)



«Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία»


Για θεοποίηση του χρήματος από τον υπουργό Οικονομικών κάνει λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, απαντώντας στη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι «δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια».

Από τη δήλωση του κ. Στουρνάρα αποκαλύπτονται «η φτωχοποίηση της κοινωνίας, η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η θεοποίηση του χρήματος», τόνισε ο κ. Γλέζος, σημειώνοντας ότι «ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία».

«Η κυνική και απόλυτη αυτή δήλωση δείχνει ότι επιστήμονες που δεν αμφιβάλουν, δεν αμφισβητούν, αλλά έχουν ως θέσφατο την άποψή τους -και μάλιστα μια τέτοια άποψη- σημαίνει ότι υπηρετούν το παλιό, το παρωχημένο, το αντιανθρώπινο, το αντιεπιστημονικό», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Γλέζος επεσήμανε ότι η επιστήμη προχωρά με την έρευνα και η έρευνα με την αμφισβήτηση. «Ας καταλάβει, επιτέλους, ο υπουργός Οικονομικών ότι με αυτόν τον τρόπο δεν υπηρετεί ούτε τον άνθρωπο, ούτε την επιστήμη, ούτε την οικονομία, αλλά ούτε και τη χώρα», πρόσθεσε.



====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου