Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;


Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη παρουσίαση του βιβλίου του "γεννημένου αντικομουνιστή "Τάκη Μπαλτάκου "ΕΡΜΟΚΟΠΙΔΕΣ" στη Θεσσαλονίκη. Το ανέμελο στιγμιότυπο αποθανατίζει τα κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα του φασισμού και του ακροδεξιού παρακράτους όπως αποκαλύφθηκε και στον τελευταίο ανυποψίαστο από τις πρόσφατες εξελίξεις. Το ερώτημα, για όποιον ακόμη δεν κατάλαβε, είναι τί κάνει η "αναγεννημένη κομμουνίστρια" Λιάνα Κανέλη ανάμεσα στην αφρόκρεμα...
της καλής κοινωνίας που στηρίζει τις λογοτεχνικές επιδόσεις του φασίστα Μπαλτάκου;

Εν τω μεταξύ, το περισσότερο που μπόρεσε να πει για τις πρόσφατες συγκλονιστικές αποδείξεις της παρακρατικής λειτουργίας στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης του ΣαμαροΒενιζέλου ο θλιβερός γγ της κε του κκε Δ. Κουτσούμπας είναι όπως διαβάζουμε: "Η υπόθεση Μπαλτάκου απέδειξε πως «η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος»" και οτι "«αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος» καθώς η Χρυσή Αυγή αποτελείται από «τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα»". Σιγά την αποκάλυψη! 

Η αποκάλυψη είναι πως παρ' ότι σε ένα αδιευκρίνιστα σκοτεινό παρελθόν(;) η ίδια η βουλευτής του κκε Λιάνα Κανέλη χαριεντίζεται λογοτεχνικά με το πρωτοπαλίκαρο του παρακράτους παρά τω πρωθυπουργώ, γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου, Τάκη Μπαλτάκο, ο τετραπέρατος γγ της κε του κκε Δημήτρης Κουτσούμπας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο "επέρριψε ευθύνες καθώς «με τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση»" και συνεχίζει «Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές».


Την ώρα που αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας η παρακρατική δράση του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με πλήρη συμμετοχή και του Βενιζέλου, το κκε στηρίζει ακόμη μια φορά το Σαμαρά διαγράφοντάς τον από το κάδρο της κατάλυσης του πολιτεύματος στην οποία εμπλέκεται άμεσα αυτός και η ακροδεξιά κλίκα που υπό την καθοδήγησή του έχει καταλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και στρέφει τα πυρά του, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, εναντίον δήθεν της χρυσής αυγής και δι αυτής εναντίον πρωτίστως του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως είναι φυσικό «με τον καιροσκοπισμό του βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση».

Μέχρι και στη χρυσή αυγή θα βάλει πλάτη η "περισσός αε" του κουτσούμπα προκειμένου να προφυλάξει το καθεστώς από την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τί δεν καταλαβαίνεις; 



πηγή:blog "ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

1 σχόλιο:

  1. Μέσα στο ισχύον κλίμα που τροφοδοτεί η Αριστερά για το (δήθεν)ΚΚΕ, ότι δηλαδή είναι (τάχα) σύντροφοι με άλλη, δογματική, άποψη, οι οποίοι καταφεύγουν σε ακρότητες, χαίρομαι για τη δημοσίευση του ανωτέρω κειμένου. Θέλω, πάντως, να προσθέσω ότι είναι καιρός να αναστοχαστεί η Αριστερά και οι αριστεροί περί της φύσεως του σημερινού ΚΚΕ: Αν έχει καμμία σχέση με την αριστερή ιδεολογία και αν οι πρακτικές του (οι πιο πολλές, τουλάχιστον) το χαρακτηρίζουν ως κομμουνιστικό κόμμα. Το να λέει η Αριστερά (και ο πρόεδρός της πολλές φορές) "κρίμα το ΚΚΕ, αυτό το ιστορικό κόμμα να συμπεριφέρεται έτσι, κλπ", είναι, κατά τη γνώμη μου λάθος. Είναι σαν να βάζουμε στην μπάντα την ιστορία. Τι σχέση έχει αυτό το πράμα με το ΚΚΕ που, παρά τα σφάλματά του, μεγαλούργησε κάποτε; Τι σχέση μπορεί, πέρα από την ψευδεπίγραφη ταμπέλα, να έχει αυτό το θλιβερό πράμα με τους αγώνες των αριστερών; Ας απευθυνθούμε πιο καθαρά στον κόσμο που τους ακολουθεί ακόμα. Υπάρχουν, μέσα στον κόσμο αυτόν, άνθρωποι που μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους. Και ας μην ξεχνάμε: Οι πιο καλές΄παραδόσεις του ΚΚΕ ακολουθούν τους ανθρώπους που μάχονται μέσα από τις γραμμές του Σύριζα.
    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή