Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΕΠΕΣΕ ΕΡΩΤΑΣ- (ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ)

*********************************************
ΕΠΕΣΕ ΕΡΩΤΑΣ

Σε νοσοκομείο του Παρισιού νοσηλεύεται η Βαλερί Τριερβελέρ που είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη πως ο Φρανσουά Ολάντ έχει σχέση με μια ηθοποιό, οπότε μάλλον πήγε να κάνει εξετάσεις μην την κόλλησε καμιά αρρώστια ο Ολάντ που πάει και πηδάει την μια και την άλλη και μετά πάει και βάζει την τσουτσούνα του στο πράμα της.

Την Τριερβελέρ την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, επειδή τα επίθετα και των δυο τελειώνουν σε –ρβελέρ, και της χάρισε το βιβλίο της «Το Βυζάντιο, ο Κεράτιος κόλπος και το κέρατο».

Αρχικά, όλοι πίστευαν πως η Τριερβελέρ είναι έγκυος και θα κάνει κάνα παιδάκι που θα είναι άσχημο σαν τον Ολάντ, αλλά η Τριερβελέρ έπαθε σοκ που την κεράτωνε ο Ολάντ γιατί νόμιζε πως μόνο αυτή τον κεράτωνε.

Πάντως, είναι εντυπωσιακό που οι Γάλλοι μπαίνουν στο νοσοκομείο και από ερωτική απογοήτευση, οπότε ευτυχώς που δεν κάνουν το ίδιο και οι Έλληνες γιατί όλη η χώρα θα ήταν μέσα στα νοσοκομεία και θα άκουγε καψουροτράγουδα, ενώ η τιμή των τσιγάρων –για να μην πληρώνουμε εισιτήριο- θα είχε πάει στα 500 ευρώ, και θα καπνίζαμε μέσα στους θαλάμους με τους ορούς και τους καθετήρες.

Εν τω μεταξύ, πολλοί Έλληνες απορούν πώς κοτζάμ πρόεδρος της Γαλλίας προλαβαίνει να έχει και γκόμενα, λες και είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας που παίρνει τις αποφάσεις για το τι θα γίνει στη Γαλλία.
Αυτοί οι ίδιοι θα έχουν την εντύπωση πως ο Σαμαράς είναι από το πρωί ως το βράδυ σε συσκέψεις για το πώς θα σώσει την Ελλάδα, ενώ ο Σαμαράς κωλοβαράει και τα ξύνει όλη μέρα.
Τουλάχιστον, οι Γάλλοι έχουν και έναν πρόεδρο που γαμάει, για να ξεχνάνε πως οι ζωές τους είναι στα χέρια των αγορών και οι πολιτικοί είναι διακοσμητικοί.

Πολλοί απορούν τι βρίσκουν οι γυναίκες στον Ολάντ -λες και είναι λίγο να είσαι πρόεδρος της Γαλλίας-, αν και είναι γνωστό πως οι γυναίκες σήμερα είναι απελπισμένες αφού όλοι οι ωραίοι άνδρες είναι παντρεμένοι ή γκέι. Ή και τα δύο.
Πάντως, είναι αξιοπερίεργο που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν κάνει ακόμα θέμα το γεγονός πως ο Ολάντ έχει την Τριερβελέρ αστεφάνωτη και δεν την έχει πάρει με παπά και με κουμπάρο, αφού τυπικό είναι το ζήτημα βρε αδερφέ, βάλε εκεί ένα στεφάνι να τελειώνει η υπόθεση.

Τώρα ο Ολάντ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην Τριερβελέρ και την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, οπότε εγώ θα τον συμβούλευα να προτιμήσει την Ζουλί Γκαγέ που είναι πιο νέα και παίζει το μάτι της, γιατί η άλλη μάλλον έχει μπει στην κλιμακτήριο και θα του τα κάνει μπαλόνια με τις υστερίες της.
=============================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου