Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Του Γ. Ανανδρανιστάκη

Βρήκανε οι αστυνομικοί 76 σφαίρες, 70 φυσίγγια, ένα πιστόλι και μία καραμπίνα στα σπίτια του Γερμενή, του Μπούκουρα και του Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής και τα δελτία πέσανε από τα σύννεφα. 
- Τι είναι τα σύννεφα, μαμά; 
- Είναι κάτι άσπρα μαξιλαράκια, στα οποία κατοικούν οι τηλεπαρουσιαστές, παιδί μου. 
Κακώς εκπλήσσεστε, συνάδελφοι, κακώς μέμφεστε τους τρεις βουλευτές. Κάθε ελληνικό σπίτι, ακόμη κι αν δεν έχει ρεύμα ή πετρέλαιο, 175 σφαίρες και δύο όπλα τα έχει οπωσδήποτε. Οφείλει να τα έχει, για να αντιμετωπίσει τυχόν εισβολή από τους Τούρκους, τους Βούλγαρους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς. Τώρα μάλιστα που ο Σαμαράς έκανε την Καλαμάτα παραμεθόριο, κινδυνεύουμε και από φονικές επιθέσεις Λίβυων.
Ειδικά ο Γερμενής που είναι και τραγουδιάρης, είναι ο περιβόητος νεκρομεταλάς (deth metal) «Καιάδας», τις είχε στο σπίτι τους τις 175 σφαίρες, για να εμπνέεται καλλιτεχνικώς. Πρόκειται για την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο Στανησλάφσκι, που κάθεσαι αραχτός στη στάνη, παρατηρείς ένα αντικείμενο επί ώρες και η έμπνευση σού έρχεται στην γκλάβα αστραπηδόν. Πρέπει, δε, να σας αποκαλύψουμε ότι ο Καιάδας αυτή την περίοδο γράφει τραγούδια για τον ομοϊδεάτη του Σφακιανάκη, οπότε σε λίγο θα απολαύσουμε από τον Notis σουξέ, όπως «Με εννιά χιλιοστά, θα σου λιώσω τα οστά», «Στο μυαλό σου είμαι σφαίρα, δεν θα ξαναδείς τη μέρα», «Αν δεν μ΄ αγαπάς Κατίνα, βάρα με την καραμπίνα».

Ο Kaiadas είναι και μπασίστας, παίζει φάσο, είναι και συνθέτης, έχει βγάλει και δίσκους, με πλέον πρόσφατο το «ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ». Δεν τον έχουμε ακούσει τον δίσκο αλλά αν κρίνουμε από τον τίτλο, μάλλον θα έχει παιδικά τραγούδια. Μπορούνε, άρα, να κάνουνε με τον Σφακιανάκη τουρνέ, εν προκειμένω φουρνέ, τραγουδώντας τα νέα σουξέ του Notis αλλά και παλαιές επιτυχίες του Kaiadas, όπως το «Η Χριστιανική εκκλησία βρωμάει τη σαπίλα του Ιεχωβά», «Η φτήνια του υπανθρώπου του Σταυρού», «Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του». Είναι σαν να τους βλέπω το Γιώργο με τον Νότη να τραγουδούν αγκαλιασμένοι, σε στυλ γκόσπελ, «για μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθότανε και έβλεπε τον έναν να βγάζει το μάτι του αλλουνού/ Και μόνο τότε είχε τη λαμπρή ιδέα να στείλει τον %$&%& γιο του, τον &^&@ Ιησού Χριστό/ Αλλά τώρα θριαμβεύει ο Διάβολος/ Θ' αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει και θα σφάξουμε στην αγία τράπεζα τους ηλιθίους/ Το υγιέστερο κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας/ Εκατομμύρια πρόγονοί μας κάηκαν και ακρωτηριάστηκαν/ Θα εκδικηθούμε. διψάμε για αίμα!».

Φωνητικά θα κάνουν ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος και ο Πέτρος Γαϊτάνος






Πηγή:Εφημερίδα "Αυγή"
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου