Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κορυφώνοντας μια σειρά απαράδεκτων προσπαθειών να ξεπλύνει τη Χρυσή Αυγή, ο ΣΚΑΪ ξέπεσε χθες στο έσχατο επίπεδο να προσπαθεί να πείσει ότι ο αδικοσκοτωμένος έπεσε θύμα οπαδικής αντιδικίας. "Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο" αποφάνθηκε το "σούπερ", ο υπότιτλος δηλαδή της πρωινής εκπομπής. Αυτά στις εξίμισι το πρωί, έξι ώρες μετά το περιστατικο, όταν οι πάντες, συμπεριλαμβανομένης και της αστυνομίας, είχαν ξεκαθαρίσει ότι η δολοφονία δεν είχε οπαδικό κίνητρο. Αυτό λέγεται προσβολή μνήμης νεκρού, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις του καναλιού να μειώσει το θύμα, όσο να ξεπλύνει το αίμα από το φόντο, ώστε να μείνει μόνο στα χέρια του δολοφόνου.
Είχαν προηγηθεί οι εμφανίσεις του φύρερ Μιχαλολιάκου σε τηλεοπτικές εκπομπές, η παρέλαση ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. στην εκπομπή Τράγκα, αλλά και η τοποθέτηση του σχολιαστή του συγκροτήματος Αλαφούζου, ότι η Ν.Δ. θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με μια "πιο σοβαρή" Χρυσή Αυγή. Δεν πέρασε μια εβδομάδα και η Χ.Α. σε ένα κρεσέντο επιδεικτικής βίας (Γράμμος, Πέραμα, Μελιγαλάς) κατέληξε σε μια εν ψυχρώ δολοφονία. 
Δεν ήταν η πρώτη: ας θυμηθούμε μόνον τον νεαρό με το ποδήλατο που σφαγιάστηκε στα Πετράλωνα από δυο χρυσαυγίτες γιατί ήταν αλλοδαπός. Αυτή τη φορά ο νεκρός ήταν Έλληνας κι αυτό προσέδωσε στην υπόθεση δημοσιότητα που δεν μπορούσε πλέον να πνιγεί. Κι έτσι πνίγηκε εν συνόλω η όποια αξιοπιστία του εν λόγω καναλιού.
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου