Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ:Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ κ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π.ΦΥΣΣΑΣ

Τα χρήματα της αγωγής εναντίον του Θέμου θα γίνουν βιβλιοθήκη «Π. Φύσσας» 

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έχει αφιερώσει στην αφεντιά μου δύο σελίδες και χτύπημα στην πρώτη σελίδα. Το αφιέρωμα βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με τις αγιογραφίες που έκανε ο εκδότης της στη Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως είναι ένα βιογραφικό μου από την ανάποδη, όπως ενδεχομένως να το έγραφε κάποιος που με μισεί και δεν χρειάζεται να έχει αποδείξεις για όσα γράφει, όπως η Χρυσή Αυγή.

Η επίθεση αυτή, είναι νομίζω γνωστό πια, πως γίνεται γιατί το περιοδικό HOT DOC αποκάλυψε σε δύο δημοσιογραφικές έρευνες, το ποιός είναι ο Αναστάσιος Πάλλης, μέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ένας άνθρωπος που σχετίζεται με απαγωγές, όπλα, απάτες και καταζητείται για μαύρο χρήμα. Αυτό το τελευταίο είναι αυτό που φοβίζει τους εκδότες της εφημερίδας. Γιατί αν αποδειχθεί πως τα κεφάλαια που καταβλήθηκαν για να αγοραστούν οι μετοχές της εφημερίδας δεν είναι και τόσο νόμιμα, τότε πέρα από το ηθικό θέμα που ως τώρα υπάρχει, θα μπει και ένα σοβαρό ποινικό. Το δεύτερο μετά την μαύρη βαλίτσα του Θέμου Αναστασιάδη με τα 5,5 εκατομμύρια.


Η εφημερίδα δεν απάντησε στις αποκαλύψεις, αντιθέτως δημοσίευσε ένα συκοφαντικό κείμενο, το οποίο κατέβασε άρον άρον όταν απειλήθηκε σύλληψη των εκδοτών (δες εδώ). Στο Κυριακάτικο φύλλο επανήλθε με συκοφαντίες και ψέματα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως είναι τέτοια. Οι εκδότες της εφημερίδας, συνηθισμένοι ίσως από το παιχνίδι των δημοσιευμάτων που κάνουν και των αγωγών που δέχονται αλλά στη συνέχεια αποσύρονται μια και οι προσβεβλημένοι ενδεχομένως να ανήκουν στο ίδιο σύστημα συνενοχής, ακολουθούν τον δρόμο που ξέρουν.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και βέβαια όλα τα νομικά μέτρα. Κατά μία έννοια είναι τιμή να σε βρίζει ο Θέμος, αλλά νομίζω πως η κοινωνία πια έχει ανάγκη να βλέπει το υγιές της κομμάτι να κερδίζει αντί να σιωπά ή να φοβάται. Και νομίζω πως αυτός είναι ένας τρόπος να γίνει καλύτερη.


Τα χρήματα που θα αναγκαστεί ο Θέμος και η παρέα του να καταβάλουν (γιατί θα τα καταβάλουν) θα τα δώσω για να γίνει στο Κερατσίνι, βιβλιοθήκη «Παύλος Φύσσας». Όχι μόνο για να τιμηθεί η μνήμη ενός δημοκράτη του οποίου η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, δεν σεβάστηκε ούτε το νεκρό κορμί αλλά γιατί πρέπει να μορφωθεί ο κόσμος. Η γνώση, η παιδεία είναι τα πιο ασφαλή αναχώματα ενάντια στο φασισμό. Διαφορετικά οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν όπως ο Θέμος. Να σαλιαρίζουν με τον πόνο των άλλων, να κλέβουν φόρους από το κράτος, να αποκαλούν τα θύματα του Άουσβιτς «γυμνά φούρνου» και να γράφουν άρθρα με τίτλους «έξω οι ξένοι από τη χώρα».

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου