Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:ΝΟΜΟΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ


Για «νόμους ντροπής που "περνάνε" νύχτα» και για «βουλευτές που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν» έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στη Βουλή.

«Έχει μεγάλη πολιτική σημασία η πολιτική υποκρισία και η σιωπή. Από τους νόμους της ντροπής, αυτούς που περνάνε νύχτα, με τροπολογίες βουλευτών, οι οποίοι δεν ξέρουν το περιεχόμενό τους και με την ψήφο βουλευτών που δεν έχουν καταλάβει, όπως δηλώνουν εν συνεχεία τι ψήφισαν, έχουμε αχθεί στη νομιμοποίηση και της διαφθοράς και της διαπλοκής και μία παρακρατικής ενεργοποίησης θυλάκων σε εκείνους τους τομείς της εξουσίας που θα έπρεπε να κυριαρχεί η νομιμότητα και η δημοκρατία », ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ούτε να υποκύψει στο νόμο της σιωπής, ούτε πολύ λιγότερο να είναι κοινωνός ενός όρκου σιωπής».

Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «αυτό που επιχειρείτε να κάνετε, υπηρετεί αυτό που ξεκάθαρα έχει διαφανεί από τις πολιτικές τοποθετήσεις όλων και από την τοποθέτηση του κ. Βορίδη ότι επιχειρείται συστηματικά η καλλιέργεια της θεωρίας των δύο άκρων και η ποινικοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου