Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΔΕΝΔΙΑ - ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Η ατζέντα "του νόμου και της τάξης", που επί μήνες ακολουθεί η κυβέρνηση, εξελίσσεται σε αλλεπάλληλα κρούσματα ανομίας ή και εγκληματικότητας, που, όταν δεν σκηνοθετεί, καλύπτει ο Δένδιας. Πρόκειται για χονδροειδή αντιπερισπασμό ώστε η κοινωνία να μην αντιδρά στα μνημονιακά μέτρα, που με πρωτοφανή κυνισμό και έπαρση ασύδοτου τεχνοκράτη προωθεί ο Στουρνάρας. Κρατική καταστολή και βία του Μνημονίου αποτελούν τους δύο πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής. Το δικέφαλο τέρας της κυβέρνησης Σαμαρά!
Δένδιας και Στουρνάρας έχουν αναλάβει τη βρόμικη δουλειά. Ο Στουρνάρας απευθείας από τη Μέρκελ, ο Δένδιας εργολαβικά από τον Σαμαρά. Είναι δεμένοι και οι τρεις, θα βαδίσουν τον δρόμο της αντιδικίας με την κοινωνία. Η συμπεριφορά τους αποδιαρθρώνει το κόμμα τους, το αφήνει έκθετο στις ακροδεξιές πρακτικές και ιδεολογίες και τις αγοραίες μεθοδεύσεις. Προκαλεί αντιδράσεις του φιλελεύθερου και καραμανλικού τμήματος της Ν.Δ. Τελικώς η τριανδρία Σαμαράς - Στουρνάρας - Δένδιας αποδεικνύεται αποσταθεροποιητικός παράγοντας για το κυβερνητικό σχήμα και (ουδέν κακόν αμιγές καλού;) κατ' επέκταση για την πολιτική κατάσταση.
Ο Δένδιας συλλαμβάνεται για ακόμη μια φορά να καλύπτει κακοποιήσεις πολιτών από αστυνομικά όργανα (όπως συνέβη με τον άγριο ξυλοδαρμό των δραστών της ληστείας στο Βελβεντό) και να αποδοκιμάζεται από τη Δικαιοσύνη. 
Προ ημερών δεν προφυλακίστηκαν οι δύο πολίτες τους οποίους η αστυνομία κατηγόρησε όψιμα για τρομοκρατικές πράξεις. Και χθες δεν προφυλακίστηκαν οι δύο πολίτες οι οποίοι προσήχθησαν ως κατηγορούμενοι για την εγκληματική επίθεση στη Marfin. Η επιθετική στάση Δένδια, που σκοπό είχε να μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα του παρακράτους, δεν την επηρέασε.
Ο Δένδιας με τη στάση του εξωθεί τμήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ενέργειες στρατιωτικού τύπου, ενώ πυροδοτεί βεντέτες με ομάδες που η αναγέννησή τους συντελείται από την τέφρα της κοινωνικής καταστροφής. Ο Στουρνάρας με το Μνημόνιο σπέρνει την ανεργία και ο Δένδιας με την καταστολή στρατολογεί μέλη στους τρομοκρατικούς πυρήνες. Σε λίγο υπάρχει ο κίνδυνος οι πυρήνες να μοιάζουν με τη Λερναία Ύδρα.
Η κυβερνητική πολιτική είναι πολλαπλώς επικίνδυνη για τη δημοκρατία και την κοινωνία.
                     ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ-5/2/2013

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου