Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:Η ΒΙΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ

Η ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως η Βίλλα Αμαλίας θα ξαναγίνει σχολείο, αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως «η Βίλλα θα γίνει ο τάφος του Καμίνη». Ο κ. Καμίνης είπε πως θα ήταν υπερβολικό να γίνει το μαυσωλείο του στη Βίλλα Αμαλίας και θα προτιμήσει ένα πιο λιτό τάφο.
Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, υπάρχει η σκέψη να γίνει η Βίλλα Αμαλίας νηπιαγωγείο και να ονομαστεί Βίλλα Πιπίλα.
Ο κ. Καμίνης δήλωσε πως δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να γίνει η Βίλλα Αμαλίας γυμνάσιο, και οι μαθητές να διδάσκονται το Αλφαβητάρι του Αναρχισμού και τον Τσελεμεντέ του Αναρχικού.
Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης, τον ανησυχεί το κακό φενγκ σούι της Βίλλας Αμαλίας και φοβάται πως η κακή ενέργεια των αντιεξουσιαστών που μαγάρισαν τη Βίλλα για 22 χρόνια θα επηρεάσει τους μαθητές, με αποτέλεσμα να το ρίξουν στις καταλήψεις.
Για να αποφευχθεί η πιθανότητα να γίνει το σχολείο της Βίλλας Αμαλίας φυτώριο λιλιπούτειων αντιεξουσιαστών, ο Γιώργος Καμίνης τόνισε πως, τελικά, θα είναι καλύτερα η Βίλλα Αμαλίας να κατεδαφιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το αναρχικό ρεπορτάζ, οι αντιεξουσιαστές ετοιμάζουν κατάληψη στο σπίτι του Καμίνη. Η κατάληψη θα ονομαστεί Βίλλα Καμίνη.
(Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 500 εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά κτίρια. Οι άστεγοι είναι πια χιλιάδες. Ο κ. Καμίνης υποστηρίζει πως είναι χίλιοι. Θα τους έχει μετρήσει προσωπικά. Όλο στον δρόμο τον πετυχαίνεις. Ατρόμητος.)
(Την φωτογραφία την τράβηξα στο Θησείο την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην αλλαγή του χρόνου, λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Γιώργος Καμίνης -πιο γελοίος από ποτέ- μας ενημέρωσε πως μπήκε ο νέος χρόνος. Η περιοχή ήταν κατακλυσμένη από αστυνομικές δυνάμεις.)

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου