Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:ΛΟΒΕΡΔΟΣ κ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Από την ημέρα που ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης κάλεσαν τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου να συμπήξουν μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, έχω περιέλθει σε κατάσταση υπαρξιακής αναρώτησης. Εγώ, ως αριστερός και δη συριζαίος, ανήκω άραγε στο συνταγματικό τόξο; Διότι μέχρι πριν από λίγες μέρες ήμουν καταληψίας, κουκουλοφόρος, καλασνικοφόρος, εμπρηστής και φοβάμαι πως, αν δηλώσω ευθαρσώς ότι, ναι, ανήκω στο συνταγματικό τόξο, θα βγει ο Κεδίκογλου και θα πει: «Νά ποιοι είναι! Μέχρι και τόξα χρησιμοποιούν στο αντάρτικο πόλεων!».
Εγώ, κύριοι της κυβέρνησης, να αποδοκιμάσω δημοσίως και τα καλάσνικοφ και τους εμπρησμούς και τις μολότοφ και τα σπασίματα στις διαδηλώσεις. Και θα το κάνω με μεγάλη χαρά, διότι θεωρώ ότι όλα τούτα βρίσκονται στον αντίποδα της Αριστεράς στην οποία πιστεύω, της Αριστεράς που προσπαθεί με τους αγώνες, τα λόγια, τις ιδέες της να πείσει τους ανθρώπους να βγουν στο προσκήνιο, όχι για να ακολουθήσουν φωτισμένες μειοψηφίες που δρουν στα σκοτάδια, αλλά για να πάρουν οι ίδιοι τις ζωές τους στα χέρια τους. Να καταδικάσω, λοιπόν, αλλά θα επιθυμούσα, δεν το θέτω καν ως προαπαιτούμενο, να καταδικάσετε και σεις, όχι γενικώς τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, αλλά μια συγκεκριμένη μορφή βίας, που ασκήθηκε επί 8,5 μήνες σε ανθρώπους αδύναμους, σύροντάς τους στο κατώφλι του θανάτου.
Λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου, ο Υγείας Λοβέρδος δήλωσε ότι στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει υγειονομική βόμβα, σιγά τα νέα δηλαδή, αφού όλοι ξέρουν ότι το Υπουργικό Συμβούλιο στο κέντρο συνεδριάζει συνήθως. Ώσπου μάθαμε ότι ο αγλαός Ανδρέας εννοούσε ιερόδουλες φορείς του AIDS, τις οποίες συνέλαβε πάραυτα ο Προστασίας Χρυσοχοΐδης, για να τις σύρει σιδηροδέσμιες, πρώτα στα δικαστήρια και μετά στις φυλακές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έδωσε τις φωτογραφίες των οροθετικών στη δημοσιότητα, έτσι, για να προστατευτεί ο νοικοκύρης που αρνείται να βάλει προφυλακτικό, διότι ο αναπαραγωγικός του μυς είναι βασιλικής καταγωγής και του αξίζει να φοράει στέμματα και όχι παλιολάστιχα.
Μετά από 8,5 μήνες, οι οροθετικές γυναίκες κρίθηκαν αθώες από το δικαστήριο και εμείς περιμένουμε τώρα να βγείτε και να καταδικάσετε την άμετρη βία που εσείς, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που συμμετείχατε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ασκήσατε σε ανθρώπους ετοιμοθάνατους, για να πάρετε κανένα ψωροψηφαλάκι, που ούτε κι αυτό το πήρατε, αδίστακτοι πολιτικάντηδες. Περιμένω επίσης τα κανάλια που σας στηρίζουν να αφιερώσουν στην αθώωση των γυναικών τουλάχιστον τον ίδιο χρόνο που αφιέρωσαν στη διαπόμπευσή τους. Περιμένω, τέλος, ο Χρυσοχοΐδης και ο Λοβέρδος να πάνε να κρυφτούνε στο βαθύτερο λαγούμι, μαζί με τη ΡΙΚΣΣΥ.

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου