Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΣ:ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Πρόκειται για παλιόπαιδα, τα οποία καλούν σε εξέγερση κατά της καθεστηκυίας τάξεως και θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική γαλήνη και την προοπτική της ανάπτυξης. Άκου λόγια, ότι η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαιώματα στη ζωή. Ότι δεν περιμένουμε πλέον αφορμή -η ξοφλημένη μνημονιακή κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Ότι ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο. Και στο καπάκι: Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις, για να τους κάνουμε παρελθόν!
Τι χρεία έχουμε μαρτύρων για τους δόλιους σκοπούς των νεαρών συντακτών της ανακοίνωσης αυτής, που υπογράφει η νεολαία του ΣΥΝ; Αλλά και για τους σκοπούς των ενηλίκων που κρύβονται πίσω τους; Και ποιος μπορεί να κακίσει τη Ν.Δ. που κάνει λόγο για μάσκες, κουκούλες, κουκουλοφόρους της κατοχής, ανθρώπους έτοιμους να κάψουν την Αθήνα και να λεηλατήσουν περιουσίες; Δεν χρειάζεται καν να διαθέτεις την εθνική ευαισθησία του Σαμαρά για να το μυριστείς ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ. Που έχει σχέση με τον τρίτο γύρο -μη σου πω και τον τέταρτο.
Στο κάτω-κάτω κάτι ξέρει από τέτοια η ΝΔ. Διότι αν τα παλιόπαιδα του ΣΥΝ είναι πολιτικά παιδιά κι εγγόνια του Άρη, των διακοσίων της Καισαριανής, των χιλιάδων παλιόπαιδων που σήκωσαν όπλο κατά του Ράιχ, εκείνη είναι θυγατέρα και εγγονή των ανδρών των ταγμάτων ασφαλείας, των Ράλληδων, των εθνικοφρόνων με τα τρίκυκλα. Γνωρίζει συνεπώς από πρώτο χέρι και πώς δρουν οι ανθέλληνες και με πόση σιδηρά πυγμή πρέπει να συντρίβονται οι ταραξίες. Έστω και ανήλικοι, ή φαινομενικά αθώοι, όπως ο Γρηγορόπουλος. Διότι πρέπει εγκαίρως να ξεριζώνεις τα αγριόχορτα, όπως έλεγε ο παππούς της ο Παπαδόγγονας.
Μην υποτιμάτε όμως και το άλλο: Η Ν.Δ. δεν διεκδικεί μόνο το ρόλο θυγατρός και εγγονής λαμπρών προγόνων, αλλά και μητέρας λαμπρών απογόνων. Του Κορκονέα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο οποίος ξεπάστρεψε τον Αλέξη εμφορούμενος από τα ίδια ιδανικά που διαπερνούν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση -την τάξη, την ασφάλεια, την προστασία της γαλήνης και της περιουσίας των νοικοκυραίων, το μοβόρο εθνικόφρον πάθος. Και αν ήταν συνεπής όσο ο εξάδελφος Κασιδιάρης η Ν.Δ. όφειλε να το ζητήσει ρητά και όχι να το αφήνει απλώς να εννοείται: Δώστε τα παλιόπαιδα στον Κορκονέα!

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου