Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ:ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

Αυτοί που εξέθρεψαν με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους τούς Ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που με τα μέτρα που πήραν οδήγησαν στην εξαθλίωση και την απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Καταστάσεις οι οποίες είναι γνωστό ότι οδηγούν κάποιους ανθρώπους στην αγκαλιά του φασισμού. Έγινε στο παρελθόν στην Ευρώπη και γίνεται και σήμερα στην Ελλάδα. Και με αυτόν τον τρόπο οι φασίστες της Χ.Α. βρέθηκαν στη Βουλή. Ακολουθώντας το δρόμο που τους "έστρωσαν" οι παλιότεροι φασίστες του Κοινοβουλίου. Γιατί δεν είναι άλλο από φασισμός το να κόβεις το μισθό, τη σύνταξη και τα επιδόματα πρόνοιας από τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είναι φασισμός να καταργείς εργασιακά δικαιώματα που κάποια από αυτά κερδήθηκαν με αίμα. Είναι φασισμός να δημοσιοποιείς τα ονόματα οροθετικών γυναικών, με επιχείρημα ότι συνευρέθηκαν μαζί τους κάποιες χιλιάδες ανεγκέφαλων. Είναι καθαρός φασισμός να επιδίδεσαι σε πογκρόμ κατά των μεταναστών και να τους κλείνεις σε στρατόπεδα.
Το να βγαίνεις μετά από άλλα αυτά που εσύ προκάλεσες και να κηρύσσεις αγώνα κατά της Χ.Α. είναι μαλακία. Μαλακία που δείχνει τον πανικό σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λεγόταν ως αστείο πριν μερικούς μήνες, ότι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ θα γίνονται σε κινηματογράφους, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα στη χειρότερη εκδοχή της. Θα κάνετε συγκεντρώσεις σε καφενεία και θα μένει και χώρος για τους μόνιμους πελάτες.

Υιοθετήσατε τη βολική για τις ανασφάλειές σας  θεωρία των δύο άκρων. Αλλά δεν μπορέσατε να αποφύγετε το να γίνετε ρόμπα διεθνώς. Στον GUARDIAN περιμένουν ακόμα τη μήνυση του γελοίου Δένδια. Αυτού που ισχυρίζεται ότι η Αστυνομία δεν έχει σχέσεις με τη Χ.Α. Όταν στις τελευταίες εκλογές, πάνω από το 50% των μπάτσων ψήφισαν Χ.Α...

Οι προκάτοχοι του Δένδια, οι προερχόμενοι από το ίδιο κόμμα, τη ΝΔ, έλεγαν πριν 4 χρόνια ακριβώς ότι ο Κορκονέας ήταν ένας ψυχοπαθής και σε κάθε περίπτωση μεμονωμένο γεγονός. Σήμερα αναγκάζεται ο Δένδιας να παραδεχθεί ότι η αστυνομία βρίθει τέτοιων φυραμάτων. Η μόνη διαφορά που έχουν με τον Κορκονέα, είναι ότι αυτοί στη θέση του Γρηγορόπουλου βάζουν τους μετανάστες. Στη ΝΔ αυτό το αντιλαμβάνονται ως ευκαιρία να δηλώσουν "η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. Ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής στοχοποιούν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους δίνοντας τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο!" Οι απευθείας απόγονοι των δοσίλογων κουκουλοφόρων της κατοχής, αυτών που κατέδιδαν τους Έλληνες αντιστασιακούς, έκαναν μια δήλωση που μας πηγαίνει 40 χρόνια πίσω...

Του χρόνου η Χ.Α. θα μας πει ότι ο Γρηγορόπουλος έπεσε θύμα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σε λίγο η τρικομματική κυβέρνηση θα θερίσει αυτά που έσπειρε με την πολιτική της.
                 ΠΗΓΗ:blog Swell
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου