Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΣ:ΠΟΡΝΟ ΠΑΣΟΚ


Πώς κατάντησε το καημένο το ΠΑΣΟΚ! Αγκομαχάει στον ανήφορο των Μνημονίων, αίρει τις αμαρτίες του Σαμαρά, υφίσταται τη λογοδιάρροια του Βενιζέλου, προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει, ότι εξακολουθεί να εκδίδει την πρόθυμη Κεντροαριστερά, ότι παίρνει πολιτικές πρωτοβουλίες, ότι ορθώνει ανάστημα στον ναζισμό. Κι έρχεται, όχι όποιος-όποιος, αλλά ο Λοβέρδος, να καταφέρει άλλη μια μαχαιριά στο καθημαγμένο από τη Μαριλίζα, τον Σκανδαλίδη, τον Ραγκούση και τους άλλους δραπέτες σώμα του. Ή σε ό,τι απέμεινε τέλος πάντων από αυτό.
Την πικρή και άκρως φιλοσοφική αυτή σκέψη θα έκαναν ασφαλώς πολλοί από κείνους που παρακολούθησαν την αγωνιώδη προσπάθεια των εκπροσώπων του να μιλήσουν στα τηλεοπτικά πάνελ για το φορολογικό, για τη Χρυσή Αυγή, για τις μαγκιώρες πρωτοβουλίες του Βενιζέλου, για τις φιλολαϊκές προτάσεις του κόμματος, ενώ οι φίλεργοι και φιλαλήθεις οικοδεσπότες όλο στον Λοβέρδο την πήγαιναν την κουβέντα. Γιατί διαγράφτηκε, πώς διαγράφτηκε, ποια είναι η άποψη του κόμματος για τη στάση του, ποια ήταν τα κίνητρα του Βενιζέλου και ποια τα κίνητρα του τελευταίου που την κοπάνησε.
Αν το καλοσκεφτούμε, το οριστικό φαλιμέντο του κάποτε μεγάλου αυτού κόμματος το πιστοποιεί το γεγονός ότι οι πρώην έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους νυν. Ποιος ακούει πια τι λέει ο Βενιζέλος, χαμένος στη μετάφραση μεταξύ στήριξης στην κυβέρνηση και αντιπολίτευσης στον Σαμαρά; Ποιος ασχολείται με τις αποφάσεις των οργάνων - αν δεν έχουν τη νοστιμιά κάποιου καυγά; Ποιος ασχολείται με τα σχέδια επί χάρτου ενόψει του συνεδρίου, το οποίο υποτίθεται ότι θα ανασυστήσει, θα ανασυγκροτήσει, θα αναστήσει το ΠΑΣΟΚ; Ούτε ο θυρωρός της Ιπποκράτους.
Ενώ μια βαρβάτη διαγραφή κερδίζει αμέσως πόντους. Ένας καλός καυγάς κερδίζει αμέσως κοινό. Μια νεκρώσιμη δήλωση συγκινεί τις ευαίσθητες ψυχές. Το πρώην ΠΑΣΟΚ δηλαδή έχει πολύ μεγαλύτερη πέραση από το νυν. Το μεγάλο κόμμα των Παπανδρέου μοιάζει πια σαν εκείνες τις ξεπεσμένες σταρ, που απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με κανένα σκάνδαλο - ξεθυμασμένο κι αυτό, αλλά πάντως πιο ενδιαφέρον από τον γελοίο ναρκισσισμό τους. Επί το χυδαιότερο: Το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν παράγει πολιτική, παράγει χαβαλέ.
Κατά τα άλλα, υπηρετεί πιστά τον Σαμαρά. Η ξεπεσμένη ντίβα στα χέρια ενός μάνατζερ δεύτερης διαλογής, που την εκμεταλλεύεται. Πορνό το κατάντησαν το κόμμα του Ανδρέα οι κληρονόμοι...
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου