Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ,
 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η αυτοκτονία -δια απαγχονισμού- του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τώρα πια είναι 35.
Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την διαγραφή του αυτόχειρα από το κόμμα, υποστηρίζοντας πως ένας γνήσιος πασόκος δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως μια πιθανή αυτοκτονία σημερινού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση, αφού θα περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για φάγωμα, μια και όλοι ξέρουν πως οι πασόκοι είναι αρπακτικά και όσο υπάρχει μάσα δεν τους περνάει από το μυαλό η αυτοκτονία.
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνάντησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είναι πολύ στριμωγμένος αυτές τις ημέρες μετά την αποκάλυψη πως κρατούσε κρυφή για περισσότερο από ένα χρόνο τη λίστα με τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία και -επειδή ξέρουν πόσο ευαίσθητος είναι- του είπαν να μην κάνει καμιά μαλακία και κρεμαστεί γιατί θα σπάσει το σχοινί.
Εν τω μεταξύ, θορυβημένη είναι η κοινωνία από την αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ και πολλοί πολίτες εκφράζουν φόβο πως θα αυτοκτονήσουν και οι υπόλοιποι 35 πολιτικοί που είναι στη λίστα, οπότε -για να αποφευχθεί η αυτοκτονία τους- προτείνουν να τους εκτελέσουμε.
========================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου