Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΚΛ.ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ:ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΗΜΑΡ

«Δεν έχουμε χούντα στην Ελλάδα» υποστήριζαν μετά μανίας διάφορα νούμερα που θέλουν να συνεχίσουν να σιτίζονται από καλούς επιχειρηματίες με μαύρα, κατάμαυρα, χρήματα.
Η παρουσία χουντικών στην κυβέρνηση δεν συνιστά χουντική κυβέρνηση, μιας και υπάρχει αντίβαρο στα αδελφά κόμματα, π.χ. ο αγωνιστής Ψαριανός και η ιδιοφυής Γεννηματά.
Η απαγόρευση των συναθροίσεων με βάση χουντική διάταξη δεν συνιστά παραβίαση των βασικών όρων που εγγυώνται τη στοιχειώδη δημοκρατική λειτουργία, αφού μάλιστα την εγκρίνει ο Πρετεντέρης.
Η δημιουργία απαγορευμένης ζώνης στα δύο τρίτα της Αθήνας για να περάσει η φράου Άνγκελα δεν συνιστά αυταρχική διακυβέρνηση, διότι, όπως αποφάνθηκαν μπάτσοι της συμφοράς και τηλεκατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι (που προς θεού δεν έχουν καμιά σχέση με τα περίφημα ρόστερ) δεν είναι δυνατόν να διαδηλώνεις μπροστά στη γερμανική πρεσβεία ή κατά μήκος των 30 χιλιομέτρων που θα διασχίσει η επίγονος του Αδόλφου.
Έτσι λοιπόν αποκτήσαμε τη σύγχρονη Σκομπία, με τη σαφή βέβαια διαφοροποίηση της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά, μάλιστα, κατήγγειλε ότι «η σχεδόν γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο, λόγω της επίσκεψης της κυρίας Μέρκελ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους». Σχεδόν... Άψογα!
Εξάλλου η ΔΗΜ.Α.Ρ δήλωσε ότι «η ανακοίνωση Τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων. Η ΔΗΜ.ΑΡ. απαιτεί σοβαρότητα και σύνεση από όλες τις πλευρές».
Δηλαδή; Δηλαδή, τι δεν είναι σοβαρό; Η απόφαση του αστυνομικού που ελήφθη ερήμην (έτσι δεν είναι;) των συνεταίρων; Και τι θα πράξει αν η απόφαση αυτή οδηγήσει σε απευκταίες καταστάσεις; Ποια θα ήταν λοιπόν η σοβαρή και ψύχραιμη στάση; Και πότε θα γίνει αυτό; Όταν μπει και η... ΔΗΜ.ΑΡ. στην κυβέρνηση και σταματήσει να ασκεί τόσο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη;
Νιώθω σαν να είμαστε σε οικόπεδο της Σελήνης και να ψάχνουμε για ραπανάκια!
========================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου