Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ(ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ)ΤΟ ΧΑΒΑ

Όλα τα περίμενα στη ζωή μου, να διαβάσω όμως στην "Αυγή" τη φράση «Ευ. Μεϊμαράκης προς Πρ. Παυλόπουλο: Έλα να μου γλύψεις τον π...!», ε, αυτό δεν το περίμενα με τίποτα! Συγγνώμη. βρε συνάδελφοι της ύλης, γιατί βάλατε αποσιωπητικά στον π... του Μεϊμαράκη, προκαλώντας λάγνους συνειρμούς; Τι είναι εντέλει ο προς γλείψιμο π...; Μήπως πασατέμπος, περονόσπορος, προαστιακός, μήπως ο Πρετεντέρης, μήπως ο Παΐσιος; Και επιπλέον, γιατί βάλατε θαυμαστικό στον π. του ξένου ανθρώπου; Πώς γνωρίζετε ότι είναι άξιος θαυμασμού; Κάνατε επιτόπια έρευνα, θέσατε τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων;
Και δυστυχώς οι απορίες δεν σταματούν εδώ: "Προκόπη", είπε ο Μεϊμαράκης, «έμαθα ότι το πρωί έγλειψες τον π... του Χατζηνικολάου, έλα να γλείψεις και τον δικό μου που είναι και καλύτερος». Πώς γνωρίζει ο Ευάγγελος ότι ο δικός του είναι καλύτερος; Και άντε, πες ότι εκείνος, ως άνθρωπος της πιάτσας, το γνωρίζει. Πώς έχει απαίτηση να διαθέτει ανάλογες ευτελείς γνώσεις και ο Καθηγητής Παυλόπουλος; Και στο φινάλε, κάτω τα χέρια από τον Προκόπη, ρε! Τον Προκόπη που έχει πέσει θύμα δύο απανωτών επιθέσεων, μία από τον Κασιδιάρη που έδειρε την Κανέλλη σε απόσταση αναπνοής και μία από τον Βαγγέλη που τον προκάλεσε σε δημόσια περονοσπορολειχία. Να το ξέρετε, κάθε φορά που κάποιος πληγώνει τον Πάκη, ένα δάκρυ κυλάει από το δεξί μάτι της Παναγιάς.
Και καλά, εμείς τον θεσμό του πρόεδρου της Βουλής μπορεί να τον έχουμε αναγεγραμμένο στον Παΐσιό μας, άλλωστε πολλοί από εκείνους που κατά καιρούς τον υπηρέτησαν ήταν να μασάς κουκιά και να τους φτύνεις, με φωτεινή εξαίρεση τον Βύρωνα Πολύδωρα, που μολονότι έγινε πρόεδρος για μια μέρα (σ.σ.: μάλλον ήταν η Μέρα της Μαρμότας, αφού νομίζει ότι είναι ακόμα πρόεδρος), ήταν ο μόνος που αγλάισε το θώκο, διορίζοντας αστραπηδόν την κόρη του Αγλαΐα. Καλά εμείς οι παρίες, εσείς οι θεσμολάγνοι, οι καλλιεπείς, οι καθωσπρέπει, εσείς που όταν ακούτε κανένα φουκαρά να αποκαλεί τον δήμιό του δωσίλογο, κάθαρμα ή τσιριμώκο, τον στήνετε στον τοίχο, γιατί δεν ζητάτε την αποπομπή του κουτσαβάκη που από Βαγγέλας έγινε εν μιά νυκτί Ευάγγελος; Εκτός κι αν φοβόσαστε ότι θα σας πάρει παραμάζωμα με τον προαστιακό του.
========================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου