Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΣΤ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ:ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ"
Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του δημοσιογράφου στα ΝΕΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο το "σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει", αναφέρει : "ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ. Γ. Παπαχρίστος με σχόλιό του στην...
εφημερίδα τα ΝΕΑ ( 18-7-2012 ) εκφράζεται ειρωνικώς  για την ερώτησή μας στην Βουλή των Ελλήνων, περί της στρατιάς των συμβούλων του Γ.Α. Παπανδρέου, εγχωρίων και αλλοδαπών , οι οποίοι στοίχισαν στον ελληνικό λαό αμύθητα ποσά.
 Πάντως ο εγκρατής  της ελληνικής γλώσσης κ Παπαχρίστος με τον όρο "  Ρ Ε Κ Τ Η Σ " που χρησιμοποιεί , αγνοεί ότι η λέξη αυτή δεν επιδέχεται ειρωνικής χρησιμοποιησης.  " Ρ Ε Κ Τ Η Σ " , κύριε Παπαχρήστο, προέρχεται από το ρήμα ρέζω, που σημαίνει ενεργώ , επομένως και η λέξη " ρέκτης " , σημαίνει ενεργητικός, δραστήριος.  Ευχαριστούμε τον κύριο Παπαχρίστο για τον έπαινο.
΄Ομως  με το σχόλιό του αυτό ο κ. Παπαχρήστος , κάθε άλλο παρά ψόγον επεδίωκε να μας αποδώσει. Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε την υποχρέωση του κ.Παπαχρήστου τόσο στον κύριο Γ.Α. Παπανδρέου , όσο και στον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία κ. Κ.Σημίτη, να είναι Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ω Ν σε αυτούς οι οποίοι του παρείχαν  Ε Π Τ Α ( 7 ) αργομισθίες ( ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ κ.λ.π, κ.λ. π )
 Και επομένως να λαμβάνει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο , κατά τον νομικό όρο " ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ ".
Και ως εκ τούτου ο κύριος Γ. Παπαχρίστος βρίσκεται σε ευθεία με αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει "το σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει...".


========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου